REKLAMI GEÇ

İş dünyası, Zeybekci’nin kabinede kalmasına çok sevindi

İş dünyası, Zeybekci’nin kabinede kalmasına çok sevindi

DTO Başkanı ve Denizli Platformu Sözcüsü Uğur Erdoğan ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkan Vekili, Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Süleyman Kocasert, Nihat Zeybekci’nin yeni kabinede yeniden görev almasının Denizli adına sevindirici olduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Temmuz 2017 Çarşamba, 15:43

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklanan yeni kabinede de görevine devam etmesi özellikle iş dünyasında sevinç yarattı.

“ZEYBEKCİ İLE DENİZLİ HEP GÜÇLÜ OLDU”
Denizli Sanayici Tüccar ve İşadamları Platformu Dönem Sözcüsü ve Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin, yeni kabinede de görevine devam etmesinin ülke ve Denizli adına şans olduğunu açıkladı. Erdoğan, “Zeybekci ile Denizli hep güçlü olmuştur, olmaya devam edecektir” dedi.

Uğur Erdoğan, bir süredir gündemde olan kabine revizyonunun yapıldığını ve bekledikleri gibi Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci’nin görevine devam ettiğini söyleyerek, “ Başarılarını hayranlıkla takip ettiğimiz Sayın Zeybekci’nin, Başbakanımız ve Cumhurbaşkanımızın da takdirini kazanarak ekonomi yönetiminin kritik noktasındaki görevinde kalması, Denizli ve iş dünyası için gurur vesilesidir. Sayın Bakanımızın bundan sonra da Denizli’mize ve ülkemize hizmetlerinin artarak devam edeceğine inancımız tamdır. Sayın Zeybekci ile Denizli’miz, güçlü olmayı sürdürecektir” dedi.

“ZEYBEKCİ’NİN BAKANLIĞI ÜLKEMİZ İÇİN BÜYÜK ŞANS”
Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkan Vekili, Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Süleyman Kocasert ise açıklanan yeni kabinede, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin görevine devam edeceğini büyük bir memnuniyet ile öğrendiklerini söyledi.

Kocasert, “İhracatçı kimliği ile içimizden gelen bir olan Sayın Zeybekci’nin ekonomi bakanlığı en başından beri söylediğimiz gibi, ülkemiz için gerçekten büyük bir şans. Çalışkanlığı ile bugüne kadar Türkiye’ye sunduğu hizmetlerin ve katkıların bundan sonra da artarak devam edeceğinden hiçbir şüphemiz yok. Bizler de hem Denizli olarak, hem de ihracatçılar olarak her zaman katkı sunmaya hazırız. Yeni Kabinede Ekonomi Bakanlığını sürdürecek olmasının başta kendisi olmak üzere ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını yürekten diliyoruz. Bununla birlikte iş dünyası olarak, kabine revizyonunun ardından Sayın Zeybekci’nin yanında, ekonomi ile ilgili diğer Bakanlarımızın da görevlerine devam edecek olmasından dolayı da son derece memnuniyet duyduğumuzu ifade etmek isterim. Umuyorum ki, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, hükümetimizin ekonomiye verdiği özen ve önem sürecek ve üretilecek politikalar ülkemiz ihracatının önünü açmaya devam edecektir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı