REKLAMI GEÇ

DTO yönetiminin OSB turu

DTO yönetiminin OSB turu

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bazı tekstil firmalarını ziyaret etti. Erdoğan, bu ziyaretlerinde Ar-Ge’ye yönelik yatırımların önemine dikkati çekti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Ocak 2017 Cumartesi, 12:52

DTO Başkanı Uğur Erdoğan, başkan yardımcısı Salih Sarıkaya, yönetim kurulu üyesi Ali Önal, genel sekreter Ali Rıza Tekin ile birlikte ilk ziyaretini Tan Tekstil’e yaptı. Tan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tan ve şirket yöneticisi Serkan Tan ile görüşen DTO yöneticileri, çalışmalarıyla ilgili bilgi aktardı. Serkan Tan da Ar-Ge merkezi ve üretimleriyle ilgili bilgi verdi.

ASLI TEKSTİL ZİYARETİ
DTO Heyeti’nin 2. Durağı Aslı Tekstil oldu. Firma yöneticileri Selim Kasapoğlu ve Aslı Çaputçu ile görüştü. Türkiye’nin 9. Ar-Ge merkezini kurduklarını söyleyen Kasapoğlu, “Denizli Ticaret Odası Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerini firmamızda görmek bizleri memnun etti, teşekkür ediyoruz. Devletin sağlamış olduğu desteklerle Ar-Ge merkezimizi kurduk. Bizler bu tür merkezlerin ilimiz, bölgemiz ve ülkemiz ekonomisi açısından çok önemli olduğunu biliyoruz” dedi.

PROMODA TEKSTİL’E KUTLAMA
DTO yöneticileri, TOBB’un araştırmasına göre, 2012-2015 yılları arasında yüzde 978 büyüyerek Türkiye’nin 100 firması arasında ilk 10. sırada yer alan Promoda Tekstil’i de ziyaret etti. Çalışmalarıyla ilgili bilgi veren firma sahipleri Türker Kavaklıoğlu ve Ömer Özen, 5 uluslararası şirket tarafından denetlendiklerini söyledi.

Erdoğan ise, firma sahiplerini başarılarından dolayı kutlayarak, “Göstermiş olduğunuz ticari performansı gözlemliyoruz. Devletimizin çok önemli Ar-Ge ve tasarım teşvikleri var. Sizlerin de bunları gerektiği gibi kullandığınızı gördük. Tasarım, Ar-Ge yatırımları, nitelikli üretim ve katma değerli ürünlerin üreterek, Türkiye’nin büyümesine daha fazla katkı sağlarız. Biz geleceğin Ar-Ge yatırımlarında olduğunun farkındayız. Bu sebeple de sizlerle gurur duyuyoruz, sizin gibi firmalarımız ilimizin ve ülkemizin önünü açacaktır. Farklı ve kaliteli ürünler üretmeniz dolayısıyla sizlere teşekkür ediyor ve tebrik ediyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Yönetim Kurulu

M.Abdülkadir Uslu

Yönetim Kurulu Başkanı

OSB Müdürü

Ahmet TAŞ

Organize Sanayi Bölgesi Müdürü

İletişim

DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

Adres: Yaşar Öncan Caddesi No: 1

Honaz - Denizli / TÜRKİYE

Tel: +90 258 269 10 02  

  Faks: +90 258 269 10 01  

  E-mail: dosb@dosb.org.tr

Önemli Telefonlar

İtfaiye : 110

Elektrik - Su - Arıza :187 & 269 25 91

Jandarma : 169 10 83