REKLAMI GEÇ

Akman, Hakkari’ye gidiyor

Akman, Hakkari’ye gidiyor

İş-Kur İl Müdürü Mevlüt Akman, İş-Kur Hakkari İl Müdürlüğü’ne atandı. Akman, Denizli’deki görevinden 12 Ekim’de ayrılacağını duyurdu.

/ DENİZLİHABER / 11 Ekim 2010 Pazartesi, 16:45

Türkiye İş Kurumu Denizli İl Müdürü Mevlüt Akman, İş-Kur Hakkari İl Müdürlüğü’ne atandığını duyurdu. Akman, basın kuruluşlarına gönderdiği açıklamada, “Hakkâri İl Müdürlüğü’ne atanmam nedeniyle Denizli İl Müdürlüğü’ndeki görevimden 12 Ekim 2010 tarihi itibariyle ayrılıyorum. Basınımızın da çok yakından takip ettiği gibi Denizli İş-Kur İl Müdürü olarak çalıştığım süre içerisinde sorumluluğunu taşıdığım görevleri, çalışma arkadaşlarımla birlikte en iyi şekilde yerine getirmek için gayret gösterdik” dedi.

Bugüne kadar Denizli’de yaptığı çalışmalar hakkında da bilgi veren Akman, “İşsizlikle mücadelede İl Müdürlüğümüze ayrılan kaynağı ve sahip olduğumuz imkânları en iyi şekilde kullanmayı özen gösterdik. Bu kapsamda kurumumuza kayıtlı işsizlere yönelik olarak; mesleki eğitimden daha fazla kişinin yararlanması, Toplum Yararına Çalışma Programı yoluyla iş olanağı sağlanması, girişimcilik eğitimi verilmesi, staj imkânı sağlanması, özürlülere yönelik mesleki eğitim faaliyetlerinin yürütülmesine yönelik çok önemli projeleri başarıyla uyguladık. İlimizde çalıştığım süre içerisinde kurumumuz tarafından yürütülen hizmet ve faaliyetlerin tanıtılması ve kamuoyuna duyurulması noktasında yapmış olduğunuz katkı ve göstermiş olduğunuz destek nedeniyle tüm basın ve yayın kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı