REKLAMI GEÇ

Anadolu 500 listesine giren firmalar ödüllendirilecek

Anadolu 500 listesine giren firmalar ödüllendirilecek

Denizli Sanayiciler ve İş Adamları Derneği, Ekonomist Dergisi’nin her yıl Türkiye Ekonomi Bankası işbirliği ile gerçekleştirdiği Anadolu’nun en büyük 500 şirketi araştırmasında listeye giren Denizli firmaları için plaket töreni düzenliyor. Bu yıl törenin konuğu İstatistik ve Davranış Bilim Uzmanı Prof. Dr. Selçuk Şirin olacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Aralık 2019 Cumartesi, 11:36

Denizli Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (DESİAD), Anadolu’nun en büyük 500 firması içine giren Denizli firmaları için plaket töreni düzenliyor. Aynı organizasyonun bu yıl 6’ıncısını düzenleyecek olan DESİAD’ın bu yılki tören konuğu, New York Üniversitesi’nde Öğretim Üyesi olarak görev yapan İstatistik ve Davranış Bilim Uzmanı Prof. Dr. Selçuk Şirin olacak.

“Yereldeki Yüzümüz” adı atında düzenlenecek plaket töreni 18 Aralık 2019 Çarşamba günü Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezi Fatma Yıldız Salonu’nda yapılacak. Saat 14:30’da kokteyl ile başlayacak program, DESİAD Başkanı Okan Konyalıoğlu’nun yapacağı açılış konuşmasıyla devam edecek ve daha sonra törenin konuğu Prof. Dr. Selçuk Şirin’in, “Hayali Olmayanın Gerçeği Olmaz” adlı bir kalkınma hikayesi sunumu ile devam edip plaket töreni ile sona erecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı