REKLAMI GEÇ

AYSİAD’dan KYS seferberliği

AYSİAD’dan KYS seferberliği

AYSİAD, genel katılıma açık olarak, kalite yönetim sistemi için eğitim seferberliği başlattı.

/ DENİZLİHABER / 17 Ocak 2008 Perşembe, 01:00

AYSİAD (Avrasya Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği) Denizli Şube Başkanı Mehmet Gökçe, 2008 yılı faaliyetleri kapsamında işadamları ve genç yöneticilere yönelik bir dizi eğitim planladıklarını açıkladı.

AYSİAD Başkanı Mehmet Gökçe, “İşletmelerde yönetici pozisyonlarındaki gençlerimizin ve girişimcilerin, yönetim tarzlarında yenilikleri yakalamaları ve başarılı olmaları için sürekli eğitim almalarını ve dünyadaki gelişmeleri takip etmeleri gerektiğine inanıyoruz. Bundan hareketle, bu yıl ‘ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemleri ve kişisel gelişim eğitimleri’ vermeyi planladık. Eğitimler, genel katılıma açıktır ve kalite yönetim sistemi kurmak, kurulmuş olan kalite yönetim sistemi uygulamalarını güncellemek ve kariyer yapmak isteyen tüm Denizlili gençlere açıktır” dedi.

Eğitimler, Türkiye’nin önde gelen Eğitim Kuruluşu KADEM’in (Kalite Araştırma Merkezi), Ankara uzmanları tarafından verilecek. AYSİAD’ın, Delikliçınar’daki merkezinde verilecek olan eğitimler sonucunda katılımcılara sınav yapılarak sertifikaları dağıtılacak.

13 Şubat Çarşamba günü saat 09.00’da, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi ile ayda 2 gün olmak üzere başlayacak olan eğitimler, ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi Dokümantasyon Eğitimi ve ISO 9001:2000İç Tetkik Eğitimi ve Sınavı ile devam edecek ve 10 Nisan 2008 Perşembe günü Problem Çözme Teknikleri Eğitimi sona erecek. AYSİAD’ın düzenlediği eğitimler hakkında, mesai saatleri içinde 242 87 29 numaralı telefondan bilgi alınabiliyor.

AYSİAD’ın merkezindeki eğitim salonunda, 09.30-17.00sSaatleri arasında yapılacak olan ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Uygulama Eğitimleri, dönüşümlü olarak 2008 yılı boyunca devam edecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı