REKLAMI GEÇ

‘BB Kids’ Bebek ve Çocuk Mağazası açıldı

‘BB Kids’ Bebek ve Çocuk Mağazası açıldı

‘BB Kids’ Denizli’nin Pamukkale İlçesinde kapılarını açtı. 0-10 yaş arası bebekler ve çocuklarla ilgili A’dan Z’ye özel kıyafetlerin tek çatı altında toplandığı mağaza Denizli halkının beğenisine sunuldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Aralık 2023 Pazartesi, 08:00

Denizlili kadın girişimci Betül Başaran’ın kendi markasını yarattığı ‘BB Kids’ bebek ve çocuk mağazası, görkemli törenle açıldı. Denizli’nin Pamukkale İlçesinde, Demokrasi Meydanı üstünde, Forum Çamlık AVM karşısında açılan mağazanın açılışına çok sayıda davetli katıldı.

FARK YARATMAK İÇİN YOLA ÇIKTI
0-10 yaş arası bebekler ve çocuklarla ilgili, tokadan ayakkabıya, takım elbiseden özel abiyelere kadar her türlü kıyafetin yer aldığı ‘BB Kids’ Denizli’de sektörde fark yaratmak için yola çıktı.

“YENİ BİR SOLUK GETİRECEĞİZ”
‘BB Kids’ ile Denizli’ye yeni bir soluk getirmek istediklerini ifade eden Betül Başaran, “Mağazamızı Denizli halkının hizmetine açtık. Birbirinden çeşit ürünleri, kaliteli hizmet anlayışı, 0-10 yaş aralığında ki ürün gamı ile çocuk giyiminde yeni soluk getirecek olan mağazamızın hayırlı olmasını diliyorum. Bizleri bu özel günde yalnız bırakmayan eş, dost ve sevenlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

‘BB KİDS’ NEREDE?
‘BB Kids’ bebek ve çocuk mağazası Pamukkale İlçesine bağlı Mehmetçik Mahallesi, İncilipınar Caddesi no:106/A’da yer alıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı