REKLAMI GEÇ

Bedavaya hücum!!!

Bedavaya hücum!!!

Bayramyeri’nde açılışı yapılan Çıtırkeyf Simit Sarayı’nda bedava dağıtılan simit ve döner izdihama neden oldu.

/ DENİZLİHABER / 28 Nisan 2009 Salı, 11:30

Bayramyeri’nde açılışı yapılan Çıtırkeyf Simit Sarayı’nda bedava dağıtılan simit ve döner izdihama neden oldu. Açılışın yapılacağı yere toplanan çok sayıda vatandaş, bedava simitten alabilmek için neredeyse birbirini ezdi.

< ?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Bazı vatandaşlar işyeri sahiplerine tepki gösterirken, izdiham çıkınca bedava dağıtım durduruldu. Bankalar Caddesi’nde Çıtırkeyf Simit Sarayı’nın 20. Şubesi AKP Milletvekili Mehmet Yüksel ve Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer tarafından açıldı.

Açılışın ardından bedava simit ve döner dağıtılacağı anons edilince, çok sayıda vatandaş işyerinin önüne toplandı. Açılışın ardından bedava simitler ve dönerler dağıtılmaya başlanınca izdiham çıktı. Simitlerden ve dönerden almak isteyen vatandaşlar, neredeyse birbirini ezdi.

Arada yine çocuklar kaldı. Bazı vatandaşlar dağıtıma tepki gösterirken, çıkan izdiham nedeniyle işyerinin camları kırılma tehlikesi geçirdi. İşyeri çalışanları, izdihamı önlemek için vatandaşları sıra olmaları konusunda uyardı, ancak izdiham önlenemeyince bedava dağıtım durduruldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı