REKLAMI GEÇ

Bir şirket daha icra iflas istedi

Bir şirket daha icra iflas istedi

Denizli’de, özellikle tekstil sektöründeki bazı firmalarda baş gösteren finansal darboğaz, domino taşı etkisiyle büyüyor. İcra iflas isteyen firmalar arasına 38 yıllık Mutçalı Tekstil Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi’nin de katıldığı öne sürüldü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Nisan 2016 Pazartesi, 14:31

Denizli iş dünyası art arda gelen iflas erteleme talepleriyle sarsılıyor. Alacaklılara karşı koruma için iflas ertele kararı alan EVA Nilteks, Dereköylü Tekstil ve Üçgül Çorapları’ndan sonra, Bozburun’da faaliyet gösteren Mutçalı Tekstil Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi’nin de aynı yola başvurduğu iddia edildi.

Bu konuda görüşmek için aradığımız şirket merkezinden “şu anda bir yetkili yok” yanıtı verildi. Ardından telefonla görüştüğümüz şirketin mali müşaviri de, iflas erteleme istemiyle ilgili sorularımızı yanıtsız bıraktı.

1978’DE KURULDU
1978 yılında kurulan ve kısıtlı şartlarda fason dokuma yaparak yola çıkan Mutçalı Tekstil, gerçekleştirdi yatırımlarla büyümeyi gerçekleştirdi. Havlu, plaj havlusu, bornoz, çocuk ve promosyon ürünleri üretimi gerçekleştiren firmanın Denizli, Aydın ve Malatya’da tesisleri bulunuyor.

Denizli’deki Mutçalı Tekstil Tesisleri dokuma ve konfeksiyon üretimi yaparken, Aydın’daki tesis boyahane olarak faaliyet gösteriyor. Malatya’da ise MTC ismiyle iplik üretimi gerçekleştiriliyor. Ayrıca grup şirketi olarak ihracat üzerine faaliyet gösteren bir de Alesta isimli firma bulunuyor.

denizli-iflas-erteleme-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı