REKLAMI GEÇ

BU DA SANAYİCİYE KAPAK OLSUN!

BU DA SANAYİCİYE KAPAK OLSUN!

AKP’den Denizli Belediyesi Meclis üyeliği yapan ve son olarak Denizli Belediyespor’un Kulüp Başkanlığı’na seçilen Tanju Beştaş’ın müdürlüğünü yaptığı Denizli OSB’nin dergisi son sayısıyla şaşırttı.

/ DENİZLİHABER / 23 Temmuz 2010 Cuma, 16:24

AKP saflarından siyasete soyunan, 2009 yerel seçimlerinden bu yana Denizli Belediye Meclisi’nde AKP’den meclis üyeliği yapan Tanju Beştaş’ın genel yayın yönetmenliğini yaptığı OSB Dergisi’nin Zeybekci ilgisi şaşırttı. Yıllardır yayınlanan dergi ilk kez kapağında neredeyse bir poster yayınladı. Denizli Belediye Başkanı’nın sözlerini içeren ve yine ilk kez hiçbir şekilde iç sayfa gündemine yönelik anonsların yer verilmediği “Zeybekci Posteri” kapaklı OSB dergisinin 27. sayısı, bazı sanayicilerin tepkisine yol açtı.

SİYASET KOKAN HAREKETLER BUNLAR!
Denizlihaber’i arayan ve isimlerinin aktarılmasını istemeyen OSB’deki sanayiciler, “Biz Denizli sanayicileri olarak siyaset konusunda hep hassas çizgileri koruduk. Bizce bu yıllardır korumaya çalıştığımız hassasiyeti bozan ve aşan bir çalışma olmuş. Maksatlı ya da bilinçsizce bilemiyoruz. Ancak Tanju Bey’in şu an üzerinde taşıdığı siyasi kimliğiyle örtüşen bir çalışmanın sanayicilerimize yönelik bu dergide böylesine bir üslupla verilmesi düşündürücü” diye konuştu.

DERGİ HANGİ AMAÇLA YAYINLANIYOR!
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, bölgenin tanıtımını yapmak ve faaliyetlerini duyurmak amacıyla, 7 yıldır, ‘Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü Tanıtım ve Faaliyet Dergisi’ adıyla bir dergi çıkarıyor. Denizli OSB Bölge Müdürlüğü’nde yapılan faaliyetlerin yer aldığı, bölgedeki fabrikaların ve Denizlili girişimcilerin haberlerine yer verilen derginin 27. sayısına, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci röportajının özel bir şekilde kapağa taşındığı gözleniyor. Dergide ilk kez kapakta tek bir konu işlenmesi ve hiçbir anonsa yer verilmemesi dikkat çekiyor. Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürü-Denizli Belediye Meclisi’nin AKP’li Üyesi Tanju Beştaş’ın genel yayın yönetmenliğini yaptığı dergide, Zeybekci ile yapılan bir röportaj, tam 4 sayfayla aktarılıyor.

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci’nin derginin kapağında yer alan büyük boy fotoğrafının yanında da Zeybekci’nin, “Denizli’yi Ege’nin vizyon kenti yaptık. Yeni hedefimiz ise Dünya kenti Denizli’dir” sözü yer alıyor. Derginin 12. sayfasında da yine kapakta olduğu gibi, Zeybekci’nin büyük boy bir fotoğrafına yer verildiği gözleniyor. Zeybekci’nin tek çekilmiş bir fotoğrafı ile başlayan röportaj sayfalarındaki ifadeler ise daha çok bir belediye bültenini anımsatıyor. Denizli’nin ekonomisi, tekstil ve yatırımlar gibi konuların da ele alındığı röportajda, Denizli Belediye Başkanı Zeybekci, belediye çalışmalarını anlatıyor. Denizli ekonomisinin konuşulduğu bir röportajdan çok, tanıtıcı reklam niteliğinde değerlendirildiği iddia edilen röportajda, Zeybekci’nin fotoğraflarına bol bol yer verilmiş.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı