REKLAMI GEÇ

Çelikkol, TESK yönetiminde

Çelikkol, TESK yönetiminde

Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol, geçtiğimiz hafta sonu yapılan Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Kurulu’nda, 5. sıradan konfederasyon yönetimine girmeyi başardı.

/ DENİZLİHABER / 28 Eylül 2010 Salı, 17:37

TESK’in 18. Olağan Genel Kurulu, Ankara Rixos Otel’de yapıldı. TESK Başkanı Bendevi Palandöken ile Artvin ESOB Başkanı Demirhan Elçin’in 2 ayrı liste ile yarıştığı genel kurulda, Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol, Bendevi Palandöken’in listesinden seçime girdi. Seçimi 402 oyla Bendevi Palandöken’in listesi kazanırken, Elçin’in listesi 308 oyda kaldı. Palandöken’in listesinde yer alan Çelikkol, 5. sıradan TESK Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.

“Hizmetten başka amacımız yok”
TESK yönetiminde yer almasının sevindirici olduğunu kaydeden Çelikkol, “1990 yılından bu yana konfederasyonumuzun yönetiminde yer alıyorum. Seçimi hizmet kazandırır, bizim de esnaf ve sanatkarımıza hizmet etmekten başka hiçbir amacımız yok. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Denizli esnaf ve sanatkarının Ankara’da sesi olmaya devam edeceğim. Beni bu göreve layık gören tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

“Birleştirici bir kongre oldu”
TESK kongresinin birleştirici bir kongre olduğunu kaydeden Çelikkol, “Kongremizde Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu bir araya geldi. İki liderin de esnafın sorunlarının çözülmesi konusunda mutabakata varmaları, esnafı son derece memnun etti. Başbakanımızın yüz binlerce esnafın merakla beklediği, vergi ve prim borçlarının yeniden yapılandırılmasına ilişkin çalışmanın tamamlandığı müjdesini vermesi, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun esnaf için atılacak tüm adımlara destek olacağını belirtmesi son derece sevindirici gelişmelerdi” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı