REKLAMI GEÇ

ÇİMENOĞLU OTEL YENİLENDİ

ÇİMENOĞLU OTEL YENİLENDİ

Denizli’de 2002 yılından bu yana hizmet veren Çimenoğlu Otel yenilenen yüzü ile konuklarını ağırlamaya hazır. Hizmet ağına hamam, fitnes, sıcak havuz ve masaj bölümleri de eklenen Çimenoğlu Otel, il merkezinde tuz odası olan ilk otel unvanına da sahip oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Mart 2016 Perşembe, 18:01

Pamukkale’nin Topraklık Mahallesi Doğan Caddesi’nde 2002 yılında açılan Çimenoğlu Otel, 14 yıldan bu yana Denizlilere hizmet veriyor. 8 katlı binada 75 odasıyla faaliyet yürüten Çimenoğlu Otel, daha iyi hizmet verebilmek için kendini yeniledi.

8 katlı binanın her katında yenileme çalışması yapan Çimenoğlu Otel bünyesine hamam, fitnes, sıcak havuz, masaj bölümü açarak hizmetini daha da arttırdı. Ayrıca Çimenoğlu Otel, tuz odası ile Denizli merkezde yer alan oteller arasında bir ilki gerçekleştirdi.

denizli-cimenoglu-otel-yenilendi-4

TÖRENLE HİZMETE GİRDİ
Yenilenen yüzü ile hizmete giren Çimenoğlu Otel için açılış töreni düzenlendi. Törene Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, Turizm İl Müdürü Mehmet Korkmaz, İŞKUR İl Müdürü Feridun Giresun ve davetliler katıldı.

denizli-cimenoglu-otel-yenilendi-3

“DENİZLİ’Yİ DÜNYA TANIYOR”
Törenin açılış konuşmasını yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Denizli’nin marka şehir olduğunu belirterek, dünyada tanındığını ifade etti, yenilenen otel için Çimenoğlu Ailesi’ni kutladı.

denizli-cimenoglu-otel-yenilendi-2

“AMACIMIZ DAHA İYİ HİZMET”
Denizli’de 2002 yılında bu yana hizmet verdiklerini söyleyen Çimenoğlu Otel Genel Müdürü Nihan Çimenoğlu ise, daha iyi hizmet için yenilendiklerini söyledi.

denizli-cimenoglu-otel-yenilendi-5

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi, Genel Müdür Çimenoğlu katılımcılara oteli tanıttı.

denizli-cimenoglu-otel-yenilendi-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı