REKLAMI GEÇ

DEGİAD 30’ncu kuruluş yıldönümünü coşkuyla kutladı

DEGİAD 30’ncu kuruluş yıldönümünü coşkuyla kutladı

Denizli’nin öncü sivil toplum kuruluşlarından Denizli Genç İş İnsanları Derneği (DEGİAD) 30’ncu kuruluş yıldönümünü, önceki dönem başkanları, duayen üyeler ve kalabalık davetli topluluğuyla kutladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Ağustos 2021 Pazartesi, 23:12

Denizli Genç İş İnsanları Derneği (DEGİAD), kuruluşunun 30.yılını “DEGİAD 30.yıl Gecesi” ile Sadık Emre Çaputçu Yönetim Binası’nda kutladı.

Kent idarecileri, ilçe belediye başkanları, oda Başkanları ve yöneticileri ile federasyon yöneticilerinin yanı sıra Aydın ve Muğla’dan STK Başkanları ve yöneticileri, DEGİAD’ın Geçmiş Dönem Başkanları ve DEGİAD üyeleri katıldı.

KURUCU BAŞKAN SALGAR’IN KONUŞMASI
DEGİAD Kurucu Başkanı Gültekin Okay Salgar, DEGİAD’ın 1991 yılında 7 iş insanı ile kurulduğunu ve bugün 500 üyeli bir iş insanları derneğine nasıl ulaştığını ve neler yaşandığını anlattı.

URHAN: NİCE 30 YILLARA
Salgar’ın ardından kürsüye gelen DEGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Urhan 30’ncu yılın gurur ve heyecanını yaşadıklarını söyledi, “Genç üyelerimizi DEGİAD’ın etkinliklerine katılmalarını ve komisyonlarda görev almalarını öneriyorum. DEGİAD’ın aynı çizgisinde ilerleyerek Atatürk ilkeleri ışığında nice 30 yıllar daha yaşayacağına inanıyorum “ dedi.

SPONSORLARA TEŞEKKÜR
Konuşmaların ardından Ana Sponsor Anademir İnşaat ve diğer sponsorlar Bilnet Okulları, Gündüz Kuyumculuk, Egekent Hastanesi, Grand İtimat Hotel, Ruma, Uğurlular Tekstil, Zeytaş Demir Çelik firmaları ile fahri üyeliğe geçen üyelere ve yeni üyelere plaketlerini ve belgelerini DEGİAD Başkanı Hakan Urhan takdim etti.

TÜM BAŞKANLAR 30’NCU YIL PASTASINI KESTİ
DEGİAD’ın geçmiş dönem başkanları ve kurucu üyeleri 30.yıl pastasını birlikte kestiler. Positive Live Project Orkestrası’nın sahne aldığı gecede, kuruluşundan bugüne tüm yönetim kurulları ve üyelerin bulunduğu fotoğrafların video gösterimi ile nostalji yaşanarak üyeler geçmiş dönemleri yad etti.

Yorumlar

murat   -  Bağlantı 24 Ağustos 2021, 14:35

Dernek adının aksine fotoğraftakiler pek genç değil yalnız

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı