REKLAMI GEÇ

DEGİAD: Kaldığımız yerden devam

DEGİAD: Kaldığımız yerden devam

Denizli Genç İşadamları Derneği’nden (DEGİAD) yapılan açıklamada, “Derneğimiz, bugünden itibaren ülke gündemini takibe, dün kaldığı yerden devam edecektir” denildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Ağustos 2014 Salı, 10:21

Açıklamada, Türkiye Cumhuriyeti’nin 12.Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarının ülkeye ve millete hayırlar getirmesi temenni edilerek, “Daima iyi işlerin arkasında, kötü uygulamaların karşısında durma geleneği ile çalışan derneğimiz, bugünden itibaren ülke gündemini takibe, dün kaldığı yerden devam edecektir. Gündemimiz bundan böyle ağırlıklı olarak ekonomi odaklı olacak, yanısıra ülkemizdeki diğer gelişmeler de izlenecektir” vurgusu yapıldı.
Beklentilerin de dile getirildiği açıklamada, “Ülkemizin iç ve dış ticarette yeni pazarlara yelken açacak, mevcut pazarlardaki payını genişletecek ticari hamleler yapmasına elverişli istikarlı bir ekonomiye kavuşması, iç ve dış siyasette huzur ve sükûnete erişilerek ekonominin serbest icrasına ve gelişimine olanak tanınması, kısa vadeli beklentilerimizdir. Bu vesile ile tekrar seçim sonuçlarının Türkiye’ye, dünyaya ve insanlığa uğurlu olmasını tekrar dileriz” ifadesine yer verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı