REKLAMI GEÇ

Abalıoğlu Teknoloji Ar-Ge Merkezi oldu

Abalıoğlu Teknoloji Ar-Ge Merkezi oldu

Abalıoğlu Holding’in yenilikçilik ve girişimci yatırımlarından biri olan, ileri nano teknoloji konusunda uzman Ar&Ge ekibi ile nanofiber bazlı ürünlerin üretimi konusunda hizmet veren Abalıoğlu Teknoloji, Ar- Ge merkezi olmaya hak kazandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Şubat 2017 Perşembe, 16:06

Abalıoğlu Teknoloji, Türkiye’nin 380, Denizli’nin de 3. Ar-Ge Merkezi olma hakkını elde etti. Yönetim Kurulu Üyesi Beyza Abalıoğlu Çaputçu, Ar-Ge merkezi olmaya hak kazanmaları nedeniyle açıklama yaptı.

Abalıoğlu Teknoloji’nin kurulduğu günden itibaren küresel rekabette kalıcı ve başarılı olmanın ancak teknolojik yapılanma ile olacağının bilinciyle hareket ettiğini belirten Beyza Abalıoğlu Çaputçu, “Bu noktada odağımıza Ar-Ge çalışmalarını alarak ürettiğimiz özel ürünlerin sadece ülkemiz değil, dünya pazarında da tercih edilir hale gelmesini hedefliyoruz. Bu sayede ürünün üretim ve süreçlerindeki mevcut yenileşimini devam ettirip, farklı ürün üretebilme kabiliyetimizin artırılması konusundaki çalışmalarımız devam edecektir. Çünkü biz gücümüzü 76 yıldır farklı sektörlerde faaliyet gösteren Abalıoğlu Holding’den alıyoruz. Rekabetin yoğun olduğu piyasada zamanı yakalamanın değil zamanın ötesine geçmenin gerekliğini biliyoruz. Bu noktada uzun vadeli stratejilere odaklanmanın, risklerimizi etkin biçimde yönetmenin teknolojik yetkinlikle olacağına inanıyoruz. Denizli’deki 3. Ar-Ge Merkezi olarak devam ettiğimiz kalite yolculuğumuza uzman kadromuzla çalışmaya devam edeceğiz”

Abalıoğlu Holding bünyesinde bulunan Abalıoğlu Teknoloji A.Ş. ileri nano teknoloji konusunda uzman Ar&Ge ekibi ile nanofiber bazlı ürünlerin üretimi konusunda hizmet veriyor. Firmanın yenilikçi ürünü HIFYBER, yüksek filtrasyon verimi uygulamaları için tasarlanmış olup, yapısında bulundurduğu yüksek kalitedeki nanofiber sayesinde düşük basınç düşümü, yüksek filtrasyon verimi ve dayanaklılık sağlıyor. Güçlü Ar&Ge altyapısı ve nanofiber teknoloji konusundaki derin bilgi birikimiyle çeşitli filtre bezlerinden ve farklı filtre sınıflarında üretim yapmakta ve böylece müşterilerine ürün geliştirme çözümleri sunuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı