REKLAMI GEÇ

Bereket Enerji Grubu, Fortuna 500 sıralamasına 5 şirketiyle girdi

Bereket Enerji Grubu, Fortuna 500 sıralamasına 5 şirketiyle girdi

Bereket Enerji Grubu, Fortune Dergisi’nin “Türkiye’nin En Güçlü 500” şirketi araştırmasında sıralamada 5 şirketiyle yer alarak önemli bir başarıya imza attı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Temmuz 2017 Cumartesi, 15:23

Fortuna Dergisi’nin 2016 yılı ekonomik verilerini baz alarak gerçekleştirdiği araştırma sonuçlarına göre, Gediz Elektrik Perakende Satış A.Ş. 7., genel sıralamada 50., Aydem Elektrik Perakende Satış A.Ş. 11., genel sıralamada 94.; Bereket Enerji Üretim A.Ş. 12., genel sıralamada 99. , ADM Elektrik Dağıtım 187.; Yatağan Termik Enerji Üretim A.Ş. enerji sektöründe 21., genel sıralamada ise 238. sırada yer alarak büyük bir başarıya imza attı.

Bereket Enerji Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı, Fortune Dergisi’nce gerçekleştirilen araştırmanın sonuçlarını değerlendirdi, “Üretmenin, istihdam yaratmanın ve ekonomiye katkı sağlamanın gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz’’ dedi.

Enerji sektörünün Türkiye için hayati önem taşıdığını dile getiren Saldanlı, bu alandaki yatırımların hem desteklenmesi ve sürdürülmesinin kaçınılmaz olduğunu vurgulayarak, “Dünyada her alanda büyük bir rekabet var. Ancak hayatımızın her anında ve her alanında olmazsa olmazımız olan enerji konusundaki rekabet daha farklı boyutta. Ülkeler için stratejik bir önem taşıyor. Biz Bereket Grubu olarak 35 yıldır bu alanda yatırım yapıyoruz. Elektriği üreten, dağıtan ve ticaretini yapan entegre bir enerji şirketiyiz. Bereket Enerji Grubu, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da enerji sektöründe üzerine düşen sorumluluğun bilinciyle hareket edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı