REKLAMI GEÇ

Kobi’lere destek OSB’de anlatıldı

Kobi’lere destek OSB’de anlatıldı

Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ve KOSGEB Denizli Müdürlüğü işbirliği ile destek programlarına yönelik bilgilendirme semineri düzenlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Ekim 2017 Salı, 10:33

KOSGEB, KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı kapsamında imalat sanayi sektöründeki KOBİ’lere yönelik “Üretim ve İhracatta Teknoloji Seviyesi Yüksek, Katma Değerli Ürünlerin ve KOBİ’lerin Payının Arttırılması” konulu yeni hazırlanan 500 Milyon TL bütçeli Projenin teklif çağrısına açıklandı. Konuyla ilgili olarak Denizli Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu’nda bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Açılış konuşması yapan OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş, ”Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü olarak teşvikler, krediler, hibeler konusunda siz değerli sanayicilerimizi ve çalışanlarımızı bilgilendirmeyi bir vazife olarak görüyoruz. Bu konuda da Bakanlıkların, Avrupa Birliği’nin, Kurumların, Kalkınma Ajansının ve diğer destek veren kuruluşların çağrılarını mümkün olduğunca takip edip sanayicilerimizi bilgilendirmeyi bir görev olarak kabul ediyoruz. Bu konuda seminerlerimize devam edeceğiz” dedi.

Konuşmacı olarak katılan KOSGEB İl Müdürü M. Oğuz Kılınç seminerde, “KOBİGEL kapsamında Proje Teklif Çağrısında belirlenen şartları sağlayan işletmelere 6-12 ay süreli projelerinde 300.000TL geri ödemesiz, 700.000TL geri ödemeli olmak üzere 1.000.000TL’ye kadar destek sağlanacak olup ilgili desteğin oranı %60’tır” diye konuştu.

Yoğun katılım olan seminerde katılımcılardan gelen sorular cevaplanarak seminer sonlandırıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı