REKLAMI GEÇ

TÜMSİAD Yönetim Kurulu açıklandı

TÜMSİAD Yönetim Kurulu açıklandı

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Denizli Şubesi, yaptığı olağan kongreyle yeni yönetim kurulunu belirlerken, görev dağılımını da gerçekleştirip kamuoyuna duyurdu.

Ayhan Akar / DENİZLİHABER / 22 Eylül 2017 Cuma, 11:03

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Denizli Şubesi, yapılan olağan kongreyle yeni yönetimini belirlerken, görev dağılımının ardından düzenlenen basın toplantısı ile yönetim kurulu üyelerini kamuoyuna tanıttı.

Dernek binasında düzenlenen basın toplantısına yeni Başkan Cavit Armağan’ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri ve bazı dernek üyeleri katıldı.

Basın açıklamasında, bugüne kadar görev yapan eski Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Gedik ve yönetim kurulu üyeleri ile komisyon başkanları ve üyelerine hizmetlerinden ötürü teşekkür eden TÜMSİAD Başkanı Armağan, elde edilen başarılı hizmetlerde ekip olarak herkesin önemli işler yaptığını, yapılan yeni yönetim ile de yeni projeler gerçekleştireceklerine inandıklarını kaydetti.

Başkan Armağan, toplantıya katılamayan eski Başkan Süleyman Gedik adına eski yönetim kurulu üyelerine ve basın mensuplarına çiçek takdim etti.

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği’nin yeni yönetim kurulu üyeliklerine şu isimler seçildi:

Cavit Armağan (Şube Başkanı), Osman Eren (Şube Başkan Vekili), Servet tuncel (Şube Başkan Yardımcısı), Murat Kalay (Şube Başkan Yardımcısı), Aşkın Aday (Şube Başkan Yardımcısı), Hasan Genç (Şube Başkan Yardımcısı), Kenan Sarhanlı (Gençlik Kolları Komisyonu), Fatih Özer (Muhasip), Özer Aydın (Yön. Krl. Üys.), İsa Çetin (Yön. Krl. Üys.), Osman Kırali (Yön. Krl. Üys.), Mehmet Samur (Yön. Krl. Üys.), Oktay Akdağ (Yön. Krl. Üys.), Süleyman Bulut (Yön. Krl. Üys.), İlhan Abaş (Yön. Krl. Üys.), Erdoğan Yağcıoğlu (Yön. Krl. Üys.), Bekir Özdener (Yön. Krl. Üys.), Şevket Gökoğlan (Yön. Krl. Üys.), Süleyman Şehitoğlu (Yön. Krl. Üys.)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı