REKLAMI GEÇ

Denizli OSB’den Türk Lirası kararı

Denizli OSB’den Türk Lirası kararı

Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Dolarını Bozdur, Türk Liranı Al” çağrısı ile harekete geçti ve ticaret merkezinde bulunan işyerleri ile bölgelerinde yer alan ATM’lerin daha önce dolar bazında belirlenen kira bedelleri için Türk Lirası üzerinden işlem yapılması kararını aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Aralık 2016 Cumartesi, 12:20

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son günlerde yaptığı çağrı ile vatandaşlar ve birçok kurum dolarlarını Türk lirası’na çevirmeye başladı.

Doların Türk Lirası’na çevirme işleminde OSB de bir karar aldı. OSB Yönetim Kurulu ticaret merkezinde bulunan işyerlerinin ve bölgede yer alan ATM’lerin daha önce dolar bazında belirlenen kira bedelleri için Türk Lirası üzerinden işlem yapılmasına dair karar aldıklarını belirterek, Türkiye’de yapılmak istenen ekonomik darbe girişimine karşı Denizli Organize Sanayi Bölgesi olarak harekete geçtiklerini duyurdu.

Yönetim kurulu adına yapılan açıklamada, “Biz işadamlarının, böyle zamanlarda aktif rol almalarını istiyoruz. İşadamları dâhil olmak üzere herkesi dolarlarını bozdurma kampanyasına destek vermeye davet ediyoruz. Bu ülke bizim. 15 Temmuz’da ülkemize nasıl sahip çıkmış isek şimdi de dolarlarımızı bozdurarak ve dolar olarak yaptığımız işleri TL’ye çevirerek, yapılmak istenen ekonomik darbeye engel olmak bizlerin vatan borcudur” denildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı