REKLAMI GEÇ

Denizli tam kadro fuarda

Denizli tam kadro fuarda

Denizli protokol üyeleri, 20. kez düzenlenen İstanbul Ev Tekstili (EVTEKS) Fuarı’nda stant açan Denizlili firmaları yalnız bırakmadı. Protokol, bütün firmaların stantlarını tek tek ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Mayıs 2014 Çarşamba, 18:10

İstanbul’daki EVTEKS Fuarı’na Denizlili 85 firmanın yanı sıra kentin yöneticileri, oda başkanları ve milletvekilleri de tam kadro katıldı. Vali Abdülkadir Demir, Denizli milletvekilleri Mehmet Yüksel ile Nurcan Dalbudak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Sarıkaya, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ile Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, fuarın ilk gününde bütün firmaların stantlarını gezerek destek verdi.

ic-2

Fuarın açılışını yapan ve Denizli firmalarının stantlarını gezen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye’nin son on yılda gerçekleştirdiği büyüme hızına dikkat çekti. Türkiye ihracatının son yıllarda çok önemli bir ivme yakaladığını kaydeden Zeybekci, özellikle ev tekstili sektöründe Türkiye’nin artık takip edilen bir ülke olduğunu söyledi.

ic-1

Denizli Ticaret Odası adına EVTEKS Fuarı’na katılan Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Sarıkaya, fuar ile ilgili yaptığı değerlendirmede, Denizli’nin 85 stant ile EVTEKS Fuarı’nda yer aldığını söyledi. Sarıkaya, “Denizli stantlarımızı tek tek gezdiğimizde, firmalarımızın ev tekstili konusunda büyük gelişme sağladığına şahit olduk. Fuardaki koleksiyonları incelediğimizde, her geçen gün katma değerli ürünlerin raflarda yerini aldığını, Denizli’nin hem markalaşma yolunda ilerlediğini hem de kalite bakımından daha iyi ürünler ürettiğini gözlemledik. Fuarın ilimiz, bölgemiz ve ülkemiz adına hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı