REKLAMI GEÇ

Denizli’de en fazla kurumlar ve gelirler vergisi ödeyenlerin isimleri açıklanmayacak

Denizli’de en fazla kurumlar ve gelirler vergisi ödeyenlerin isimleri açıklanmayacak

2016 Yılı Denizli Vergi Rekortmenleri Listesi açıklanmadı. Gelirler ve Kurumlar Vergisi Rekortmenleri listesinin ilk 4 sırasında bulunan kişi ve kurumlar isimlerinin gizlenmesini istedi.

Ferah Işık / DENİZLİHABER / 18 Mayıs 2017 Perşembe, 14:30

Denizli Vergi Dairesi Başkanı Hasan Öztaş, basın toplantısı düzenleyerek, yapılandırması ihlal olup, başvuru süreleri uzatılan vergi borçluları için son tarihin 31 Mayıs olduğunu hatırlattı, “Kasım 2016’da ödemelerini yapmamaları nedeniyle kanundan yararlanma hakkı sona ermiş, ancak kanuna eklenen geçici madde ile kendilerine son bir kez daha şans verilen vergi borçluları 31 Mayıs tarihini geçirmesin. Bu tarihe kadar taksitlerini ödemezler ise, yapılandırmadan yararlanamayacaklar” dedi.

ZENGİNLER İSİMLERİNİN AÇIKLANMASINI İSTEMEDİ
Denizli’nin gelirler ve kurumlar vergisi rekortmenleri isimlerinin açıklanmasını istemedi. İlk 4 sırada yer alan rekortmenlerin isimlerinin açıklanmayacağını, listenin beşinci sırasından itibaren isimlerin önümüzdeki günlerde kurumlarının internet sitesinden yayınlayacaklarını söyleyen Vergi Dairesi Başkanı Hasan Öztaş, “Geliri olan vatandaşların gelirlerinin bir kısmını vergi olarak ödenmesi önemlidir. Devletin sunduğu hizmetlerden yararlanan vatandaşlar olarak hepimizin devlete vergi ödemesi gerekir. Bu ödediğimiz vergiler ile devlet bizlere çeşitli olanaklar sağlamaktadır. Herkes devlete vergisini öderse millet de güçlü olur, huzur içinde yaşanır. Ancak, listenin ilk 4 sırasında bulunan rekortmenlerimiz isimlerinin açıklanmasını istemiyor. Biz kendilerine ödedikleri vergiden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı