REKLAMI GEÇ

Denizli’de interaktif pazarlama konuşuldu

Denizli’de interaktif pazarlama konuşuldu

Türk Telekom’un ana sponsor olarak destek verdiği İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) Anadolu etkinliği Denizli’de gerçekleştirildi. Dijital yaşamın tüketiciler üzerindeki etkilerinden teknolojik trendlere, internetle hayatımıza giren yeni iş yapış biçimlerinden geleceğin markalarına kadar interaktif pazarlamaya dair her şeyin konuşulduğu zirveye ilgi yoğun oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Nisan 2014 Çarşamba, 12:02

Türk Telekom’un dijital dönüşümün sunduğu avantajların Anadolu’daki şirketlere aktarılmasını desteklemek amacıyla ana sponsorluğunu üstlendiği İPZ Anadolu, yepyeni markalarla buluşmaya devam ediyor.

Bugüne kadar binlerce pazarlama profesyonelini ve yüzlerce konuşmacıyı aynı çatı altında buluşturan ve bu yıl ilki Gaziantep’te gerçekleştirilen İPZ Anadolu etkinliklerinin dördüncü durağı Denizli oldu. Denizli etkinliğinde dijital pazarlama konusunda yaşanan son gelişmeler masaya yatırılırken, uzman konuşmacılar katılımcılara ticareti kökten değiştiren yeni teknolojiler ve geleceğin iş modelleri hakkında en güncel bilgi ve ipuçlarını aktardı.

MMI Türkiye Başkanı ve Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen Ocakoğlu’nun ‘Denizli Şehir ve Profil Araştırması’ açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte, Türk Telekom Denizli İl Müdürü Osman Karakaş araştırmalarla ilgili bilgi aktardı.

Karakaş, Türk Telekom olarak dijital dünyanın en yeni olanaklarını ve halkın ihtiyaç duyduğu iletişim hizmetlerini ülkemizin dört bir köşesinde en iyi şekilde sunmak için çalıştıklarını ve bu doğrultuda İPZ Anadolu etkinliklerine ana sponsor olarak destek verdiklerini belirterek, “Türk Telekom olarak kendimizi, kurumsal müşterilerimizin ‘teknoloji ortağı’ olarak konumlandırıyoruz. İnteraktif Pazarlama Zirvesi’nin bölgemizdeki KOBİ’ler başta olmak üzere tüm işletmelere değer katacağına; interaktif pazarlama alanındaki fırsatların Anadolu’da doğru bir şekilde anlatılmasının da ülkemizin ekonomik kalkınmasına büyük bir katkı sağlayacağına inanıyoruz” diye konuştu.

“Yeni Gerçek: Dijitalleşme” başlıklı bir sunum yapan Türk Telekom Büyük Müşteri Satış Direktörü Gürkan Arpacı, dijital dönüşümü ve bu sürecin getirdiği avantaj ve fırsatları anlatırken, bu alanda Türk Telekom’un kurumsal müşterilerine sunduğu yenilikçi çözüm ve servisler hakkında da bilgi verdi.

İnteraktif pazarlama alanındaki gelişmelerin ve en yeni trendlerin, e-ticaretten, reklamcılık ve dijital yayıncılığa tüm ayrıntılarıyla ele alındığı etkinliğe İzmir ve çevresinde faaliyet gösteren şirketler büyük ilgi gösterdi. Cüneyt Devrim, Arzu Küfündür, Hakan Bayülgen, Selçuk Kılıç ve Atıf Ünaldı gibi konularında uzman isimlerin konuşmacı olarak yer aldığı zirvede “Geleceğin büyük markaları internetten doğacak”, “Pazarlamanın yapı taşları”, “Yeni Gerçek: Dijitalleşme”, “İnternetle hayatımıza giren yeni iş yapış biçimleri” ve “Profesyonellik mi? Kurumsallık mı?” gibi başlıklar ele alındı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı