REKLAMI GEÇ

Zorlu, hemşerilerine TOGG otomobili eleştirileri için dert yandı

Zorlu, hemşerilerine TOGG otomobili eleştirileri için dert yandı

Denizlili işadamı Ahmet Nazif Zorlu, Heimtextil Fuarı’nda bir araya geldiği Denizli heyetine yapılan eleştiriler konusunda dert yandı. Eleştirilerin hiçbir haklılık payı olmadığını belirten Zorlu, “Bunların arkasında farklı hesaplar var” dedi. Denizlili iş adamları Zorlu’ya yerli otomobil konusunda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ocak 2020 Cuma, 13:47

Denizli’nin önemli iş insanlarından biri olan Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, Heimtextil Fuarı’nda Denizli heyeti ile bir araya geldi.

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ve Denizlili işadamlarıyla sohbet eden Ahmet Nazif Zorlu, içinde yer aldığı Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) çalışmaları ve yerli otomobile ilişkin düşüncelerini paylaştı, değerlendirmeler yaptı.

Yerli otomobile ilişkin yapılan eleştirilere da değinen Zorlu, Denizli heyetine dert yandı. Yapılan eleştirilerin sınırı aşan boyutta olduğunu ifade eden Zorlu, verdikleri emek ve girişime yönelik bir algı süreci yürütüldüğünü öne sürdü.

Yapılan eleştirilerin hiçbir haklılık payının bulunmadığını dile getiren Zorlu, “Ben işin içindeki bir hemşeriniz olarak neyin, ne şekilde olacağını biliyorum. Bu eleştirilerin arkasında farklı hesaplar var” dedi.

Denizli heyetine cep telefonundan sosyal medya eleştirilerini gösteren ve üzüntüsünü dile getiren Zorlu’ya Denizlililerden destek geldi. Denizli heyeti Zorlu’ya yerli otomobil konusunda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı