REKLAMI GEÇ

DİKAB üniversite öğrencisi 20 kız için bir araya geldi

DİKAB üniversite öğrencisi 20 kız için bir araya geldi

Denizli İş Kadınları Birliği (DİKAB) gelenekselleşen “Yarının İş Kadınları Bugünün gençleri” üniversiteli kız öğrencilerine destek olmak için sosyal sorumluluk projesinde bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Ocak 2020 Cuma, 15:44

Denizli İş Kadınları Birliği’nin düzenlediği etkinliğe iş kadınları yoğun ilgi gösterdi. Denizli İş dünyasında fark yaratan 350 iş kadını etkinlikte hem sohbet etme imkanı buldu hem de yeni projeleri değerlendirdi.

DİKAB başkanı Nimet Kaçan, dernek olarak iş kadınlarının ekonomik ve sosyal yaşamdaki etkisini arttıracak çalışmaların yanı sıra sosyal sorumluluk projelerini de hayata geçirdiklerini söyledi. Elde edilen gelirin 20 üniverisiteli kız öğrenciye burs olarak verileceğini belirten Kaçan “Bugün kızlarımızın eğitimine katkı koymak için bir araya geldik. Desteğiniz için tüm katılımcılarımıza ve stand açan firmalarımıza teşekkür ediyorum. Kızlarımızın en iyi eğitimi alarak toplumsal ve ekonomik yaşamda yerlerini almalarını ve üretime katılmalarını önemsiyoruz. Bu etkinlikte elde edeceğimiz gelir 20 genç kızımızın hedeflerine ulaşmalarına küçük bir katkı koyacaktır. Tüm üyeleri İş yaşamında aktif olarak yer alan derneğimiz kadının sesinin daha güçlü duyurması için etkinliklerini sürdürecek “ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı