REKLAMI GEÇ

DTO Başkanı Özer’den kınama

DTO Başkanı Özer’den kınama

Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Sultanahmet Meydanı’nda düzenlenen saldırıyı kınadı, “Kardeşliğimize atılan bu bombalar, birlikteliğimizi bozamayacaktır” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Ocak 2016 Salı, 16:34

Denizli Ticaret Odası Başkanı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer, Sultanahmet Meydanı’nda yaşanan canlı bomba saldırısıyla ilgili açıklama yaptı. İtidal ve sağduyu çağrısında bulunan Özer, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Türkiye’de hemen hemen her gün terör olaylarının yaşandığını ve bu nedenle de masum insanların hayatını kaybettiği gibi asker ve polislerin de şehit düştüğünü dile getiren Özer, “İstanbul’da meydana gelen patlama ile acılarımız daha da arttı. Bu olaylar, kardeşçe yaşayan insanları birbirine düşürmek için yapılmaktadır. Milletçe bu olayları da birlik ve beraberliğimizin bozulmasına izin vermeden göğüs gereceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Vatandaşlarımız, itidalini kaybetmeden, sağduyulu bir şekilde dik duruşunu sürdürecektir” diye konuştu.

İş dünyası olarak ülkenin birlik, beraberlik ve huzurunu bozan terör örgütlerini lanetlediklerini ve bir kez daha terör olaylarının her türlüsünü kınadıklarını belirten Özer, “Saldırılarda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Allah tüm ailelere ve milletimize sabırlar versin” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı