REKLAMI GEÇ

DTO’da, Özer tekrar başkan

DTO’da, Özer tekrar başkan

DTO’da, bugün meclis üyeleri sandık başına giderek yönetim kurulu başkan ve üyeleri ile TOBB delegelerini ve disiplin kurulu üyelerini seçti. DTO’da yönetim kurulu başkanlığına getirilen Özer, “Var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

/ DENİZLİHABER / 11 Şubat 2009 Çarşamba, 01:00

Geçtiğimiz hafta yapılan Denizli Ticaret Odası seçimlerinde, ilk etap geride kaldı. 5295 kişinin sandık başına gittiği seçimlerde, 29 meslek komitesinde toplam 191 üye seçildi. Komite üyelerinin 82’si DTO Meclisi’nde gruplarını temsil edilecek. Bugün, İl Seçim Kurulu gözetiminde, 82 meclis üyesi kendi aralarında seçim yaparak, yönetim kurulu başkan ve üyeleri ile TOBB delegelerini ve disiplin kurulu üyelerini seçtiler. Yarın yapılacak ilk meclis toplantısında, meclis başkan ve başkan vekilleri seçilecek.

Seçimlerle ilgili açıklama yapan DTO Başkanı Necdet Özer, seçimlere katılımın beklenen düzeyde olduğunu söyledi. Necdet Özer “Demokratik bir seçim sürecini geride bıraktık. Aday olan arkadaşlara ve onları destekleyen üyelerimize teşekkür ederim. Denizli Ticaret Odası’nın çok sesli bir kurum olduğunu da tüm kamuoyunun görmesi bizi memnun ediyor. Bizleri bu görevlere layık gören üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sorumluluğumuzun daha da arttığının bilincindeyiz. Denizli’nin ve ilimiz ekonomisinin her daim gelişmesi için bu sorumluluğun hakkını verecek bir ekiple, komitelerimizle, meclisimizle, yönetimimizle ve personelimizle, var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Denizli Ticaret Odası tarihinde ilk defa bu geniş katılımlı bir seçim olduğunun altını çizen Başkan Özer, “Seçim sürecini geride bıraktık. Artık Denizli ticareti ve sanayisi üstüne yeni atılımlar inşa etmenin zamanı. İcraat zamanı. Yeni oluşan yönetim kurulu ve meclisimizle, hem ilimize hem de ülkemize katkı sağlamak en önemli hedefimiz” dedi. Sadece yerel düzeyde değil, dış ekonomilerde de Denizli’nin haklı yerini alması için var güçleriyle çalışacaklarını söyleyen Özer, yeni dönemde gerçekleştirecekleri projeler üzerine, önümüzdeki günlerde yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı bir basın toplantısı düzenleneceğini söyledi.

Özer, basın toplantısından önceki yeni dönem projelerinin ipuçlarını verdi. Yeni sektör arayışlarına ara vermeden devam edeceklerini belirten Özer, yeni sektörlerin önünü açmak için projeler gerçekleştirileceğini söyledi. Finansal araçlara ulaşımın kolaylaştırılması konusunun öncelikli hedefleri olduğunu belirten Özer, ayrıca üyelerin AB kaynaklı birimlerden daha fazla yararlanacaklarını da ifade etti. Alternatif pazar arayışlarının en önemli hedefleri arasında olduğunu vurgulayan Özer, meslek komitelerinin yeni dönemde aktif olarak çalışacaklarını ve bu projeleri komite destekleriyle hayata geçireceklerini belirtti.

DTO’nun yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Necdet Özer, İmran Eraslan, Hüseyin Memişoğlu, Mehmet Fatih Koçer, Salih Sarıkaya, Habib Yıldız, Ramazan Çelikkol, Murat Çetintaş, Abdullah Yağcı, Mustafa Kurtuluş Sarıkaya, Ali Önal.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı