REKLAMI GEÇ

DTO’dan Başsavcı Arapoğlu’na ziyaret

DTO’dan Başsavcı Arapoğlu’na ziyaret

Denizli Ticaret Odası (DTO) yönetim kurulu ve meclis üyeleri, Gaziantep’ten Denizli’ye atanan Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu’nu ziyaret etti.

/ DENİZLİHABER / 16 Kasım 2009 Pazartesi, 19:16

Başsavcılık makamındaki ziyarette, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Başkan Yardımcısı İmran Eraslan, Yönetim Kurulu Üyesi Habib Yıldız, Meclis Başkanı Mehmet Gökçe, Meclis Başkan Yardımcıları Feridun Fikri Akyol ile Nazmi Çolak ve Genel Sekreter Ali Rıza Tekin hazır bulundu.
“Hayırlı olsun” dilekleriyle konuşmasına başlayan Başkan Necdet Özer, Denizli ekonomisi ve Denizli Ticaret Odası hakkında, Başsavcı Arapoğlu’na bilgi verdi. Oda olarak 13 bin üyeye hizmet verdiklerini belirten Özer, “Denizli’de en çok üyeye sahip sivil toplum kuruluşu konumundayız. Üyelerimize faydalı olabilmek için gece-gündüz demeden çalışıyoruz. Odamızın diğer kurumlarla da uyumu çok iyidir. Sizlerle de çalışmaktan onur duyacağız” diye konuştu.
Bölgeye yabancı olmadığını belirten Başsavcı Arapoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Denizli’deki sivil toplum kuruluşları ile uyumlu ve işbirliği içinde çalışmanın önemli olduğunu söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı