REKLAMI GEÇ

Dünyanın en büyük tekstil üreticileri, Denizli Tekstil Makineleri Fuarına geliyor

Dünyanın en büyük tekstil üreticileri, Denizli Tekstil Makineleri Fuarına geliyor

Denizli, düzenlenecek olan EGE TMF -Tekstil Makineleri Fuarı ile tarihi günlerinden birisini yaşamaya hazırlanıyor. Dünyanın en büyük üreticileri, Denizlili tekstilci ile bu fuarda buluşacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ağustos 2023 Cumartesi, 09:00

Denizli’de 2 yıl aralıklarla düzenlenen ülkemizin ve Avrasya bölgesinin en büyük tekstil makineleri fuarlarından EGE TMF 23-26 Ağustos 2023 tarihleri arasında Denizli Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezinde (EGS Park) 4’ncü Kez kapılarını açacak.

Kumaş boyama ve apre makinelerinin yanı sıra Örme, Dokuma, Baskı makineleri, Hazır giyim ve konfeksiyon makineleri, tekstil kimyasalları ve baskı boyalarının sergileneceği fuarda 80’den fazla direkt katılımcının yanı sıra 150’den fazla marka ürünlerini sergileyecek.

YURTDIŞINDAN YOĞUN KATILIM
2023 yılında kendi alanında ülkemizin ilk ve tek, Avrasya Bölgesinin en geniş katılımlı fuarı olarak düzenlenecek olan EGE TMF yurt içi misafirlerinin yanı sıra Özbekistan, Pakistan, Bangladeş, Iran, Mısır, Türkmenistan gibi ülkelerden gelecek olan onlarca tekstil üreticisini ağırlayacak. Bu yıl ilk kez onlarca ülkeden yüzlerce tekstil üreticisinin ziyaret edeceği EGE TMF Fuarı şimdiden Denizli’nin en çok konuşulan konularından birisi haline geldi.

2023’ÜN EN BÜYÜK BULUŞMASI
İzgi Fuarcılık Limited Şirketi’nden yapılan açıklamada 15-18 Şubat 2023 tarihleri arasında düzenlenmesi gereken EGE TMF Fuarı hepimizi derinden etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle 23-26 Ağustos 2023 tarihlerine ertelendiği belirtildi. Açıklamada devamla şu bilgiler aktarıldı:

“Katılımcı firmalarımızın göstermiş olduğu özveri ve destekle ağustos ayına ertelenen fuar sektörün 2023 yılında ülkemizdeki en büyük buluşmalarından birisidir.

Tüm Denizlili tekstil ve konfeksiyon sanayicilerimizi fuarımıza davet ediyoruz. Denizli’nin fuarcılık alanındaki ilk ve tek uluslararası markası olan EGE TMF Fuarına sahip çıkarak Denizli’mizin kazanmış olduğu bu değeri dahada yukarılara taşımamız gerekmektedir.

İZGİ FUARCILIK: TÜM DENİZLİ’Yİ BEKLİYORUZ
Ayrıca EGE TMF Fuarımızın katılımcılarının %90’dan fazlası İstanbul, Bursa, Tekirdağ gibi kentlerden gelmektedir. Binlerce kişiye ev sahipliği yapan EGE TMF Fuarı Denizli ekonomisine sunmuş olduğu katkıyla da göz doldurmaktadır. Bu tür fuarların kentlerin ekonomisinin yanı sıra gelişimine, değişimine ve büyümesine sunmuş olduğu katkılar göz arda edilmemelidir. Buradan tüm Denizlili tekstil sanayicilerimizin EGE TMF Fuarını ziyaret etmesi ve deprem nedeniyle ertelenen bir organizasyondan çekilmeyerek özverili davranarak Denizli’ye gelen makine üreticilerimizle işbirliğine gitmesi en büyük arzumuzdur.”

EGE TMF -TEKSTİL MAKİNELERİ FUARI’NI NASIL ZİYARET EDERİM?
EGE TMF – 4. Ege Tekstil ve Konfeksiyon Makineleri, Tekstil Kimyasalları ve Tekstil Baskı Teknolojileri Fuarımı EGS Park Fuar alanında saat 09.30 – 19.00 saatler arasında açık olacak ve tüm ziyaretçi girişleri ücretsizdir.

Ayrıca tüm ziyaretçiler  www.izgifuarcilik.com.tr adresinden online olarak ücretsiz fuar giriş kartlarını oluşturabilecekler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı