REKLAMI GEÇ

Dünyanın spor markalarını buluşturan Vault Denizli açıldı

Dünyanın spor markalarını buluşturan Vault Denizli açıldı

Günlük spordan, kamp malzemelerine, trekkingden tırmanışa kadar tüm spor malzemeleri artık Denizli’de tek bir mağazada… Tekemspor Grup bünyesindeki Vault Denizli mağazası Ulus Caddesi’nde hizmete girdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Kasım 2023 Çarşamba, 10:47

Tekemspor Grup, Denizli’ye dünya spor markalarının yer aldığı spor giyim mağazası açtı. Vault Denizli adıyla hizmet verecek mağazanın açılış törenine Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Osman Özpek, protokol üyeleri, siyaset, spor ve iş dünyasının sevilen isimleri ile davetliler katıldı.

Tekemspor Grup CEO’su Mehmet Teke, kente yeni bir spor giyim mağazası kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, dünyaca ünlü spor markalarının Vault Denizli çatısı altında buluşturduklarını söyledi. Siteler Mahallesi Ulus Caddesi’nde açtıkları mağazaya tüm sporseverleri beklediklerini belirtti.

Vault Denizli, spor giyim mağazası konseptiyle Denizlililere kamp, trekking, hiking, rafting, tırmanış, SUP, dağ bisikleti, kayak gibi pek çok alanda dünyaca ünlü pek çok markanın geniş ürün yelpazesi sunacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı