REKLAMI GEÇ

Ege TMF 4’ncü kez kapılarını açtı

Ege TMF 4’ncü kez kapılarını açtı

4. Ege Tekstil Hazır giyim Makineleri, Tekstil Kimyasalları ve Tekstil Baskı Teknolojileri Fuarı (Ege TMF) kapılarını ziyaretçilere açtı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi’ndeki (EGS Park) fuara 80 firma, 150’nin üzerinde marka ile katılıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Ağustos 2023 Çarşamba, 18:29

2023’ün en büyük tekstil buluşması olan 4. Ege TMF- Ege Tekstil Hazır giyim Makineleri, Tekstil Kimyasalları ve Tekstil Baskı Teknolojileri Fuarı Denizlililerle buluştu. İki yıllık aralıklarla düzenlenen ve bu yıl 4’ncü kez kapılarını açan fuar, iş ve siyaset dünyasını buluşturdu.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ali Değirmenci, CHP Milletvekili Şeref Arpacı, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu, Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Hüseyin Memişoğlu ile tekstilciler katıldı.

Özbekistan, Pakistan, Mısır ve Bangladeş’ten alıcıların ikili görüşmelerde bulanacağı Fuar, 26 Ağustos’ta sona erecek.

İzgi Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hızarcıoğlu, Şubat ayında gerçekleştirilmesi planlanan fuarın deprem felaketi nedeniyle ertelendiğini hatırlatarak, “Ağustos ayında gerçekleşen fuarımızda 50’nin üzerinde firmanın talebini geri çevirmek zorunda kaldık” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı