REKLAMI GEÇ

“Ekonominin canlı kalması suç oranını düşürüyor”

“Ekonominin canlı kalması suç oranını düşürüyor”

Emniyet Müdürü Çınar, DTO Başkanı Özer’e teşekkür ederek, “Sizler ekonominin canlı kalmasını sağlayarak insanlara istihdam oluşturuyorsunuz. Böylece suç unsurları o derecede azalıyor. Huzur ve güven ortamında yatırım yapılır. Bizler de o ortamı sağlıyoruz” dedi.

/ DENİZLİHABER / 14 Ekim 2010 Perşembe, 16:42

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Fatih Koçer, Abdullah Yağcı, Salih Sarıkaya, Habip Yıldız, Ramazan Çelikkol, Murat Çetintaş, Mustafa Kurtulmuş Sarıkaya, Ali Önal ziyarette hazır bulundu. Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Emniyet Müdürü Çınar’a odanın yapısı ve çalışmaları hakkında bilgiler vererek “Üretim ve ticaret için huzurlu ve güvenilir bir ortam kaçınılmaz bir gerçektir. Faydalı ve yararımıza olan her işte olduğu gibi bu konuda da emniyetle işbirliğimizi sürdüreceğiz. İlimizin ekonomik ve sosyal yapısı gereği bu tür birlikteliklerden Denizli mutlaka bir şeyler kazanacaktır. Kurumlar arasındaki birlikteliğimizi her zaman devam ettireceğiz. Odamıza yapılan bu ziyaret için ve ilimizde sağlamış olduğunuz huzurlu ve güvenli bir ortam için Emniyet müdürüne ve Emniyet teşkilatına teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Denizli Ticaret Odasının çalışmalarını yakından takip ettiğini ve başarılı bulduğunu kaydeden Emniyet Müdürü Çınar “Denizli’nin ekonomisini canlı tutabilmek açısından Denizli Ticaret Odasının yaptığı çalışmaları görüyoruz ve sürekliliğinin devam etmesini temenni ediyoruz. Ekonominin canlı kalması sağlanarak insanlara istihdam oluşuyor. Böylelikle de ilimizde işlenen suç unsurları o derecede azalıyor. Huzur ve güven ortamında yatırım yapılır. Bizlerde o ortamı sağlıyoruz. Denizli güvenli bir kenttir. Tabi bunda kurum ve kuruluşlar arasındaki birlikteliğin büyük etkisi vardır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı