REKLAMI GEÇ

Ekpen Tekstil’de “Zor İnsanlarla İletişim” eğitimi

Ekpen Tekstil’de “Zor İnsanlarla İletişim” eğitimi

Ekpen Tekstil, çalışanlarına sürekli eğitim, kurs ve profesyonel gelişim imkanları sunmaya devam ediyor. Ekpen Tekstil’deki eğitim zincirine İzgören Akademi’den Koray Çelik’in verdiği “Zor İnsanlarla İletişim” eğitimi de eklendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Temmuz 2019 Salı, 17:11

İnsanlara ve dolayısıyla toplumsal gelişime verdiği önemi her fırsatta ortaya koyan Ekpen Tekstil, sağlıklı bir toplumsal yapının temelinin iletişim olduğu gerçeğinden hareketle, mutlu ve üreten bireyler için çalışmalarını sürdürüyor.

Kişisel ve mesleki gelişim temelinde, eğitime eşit erişim imkanlarının bulunduğunun bilincinde olan Ekpen Tekstil’de, çalışanların kişisel gelişimlerine yönelik ihtiyaçları anketlerle analiz ediliyor, katılımcı mekanizmalarla belirleniyor, kurumsal eğitim politikası, mesleki, kişisel gelişim ve kariyer planlama politikaları ile destekleniyor. Bu talepler doğrultusunda projelendirilen eğitimler de birbiri ardına hayata geçiriliyor.

SON HALKA ZOR İNSANLARLA İLETİŞİM
Ekpen Tekstil’in çalışanlarına yönelik gerçekleştirdiği eğitimlerin son halkasını “Zor insanlarla iletişim” oluşturdu. Ekpen çalışanlarının yoğun ilgi gösterdiği ve keyifli bir sürecin yaşandığı eğitimi İzgören Akademi’den Koray Çelik verdi.

Katılımcılar, hem kurumsal hem de günlük yaşamda gerekli olan bilgilerle, etkili iletişim kurma konusundaki temel yöntemlerin kavranmasını hedefleyen “Zor İnsanlarla İletişim” eğitimiyle, etkin ve doğru iletişim becerisi geliştirmenin anahtarlarını öğrendi.

Eğitime katılan Ekpen Tekstil çalışanları, “İş yaşamında da günlük ilişkilerde de her şey nasıl iletişim kurduğunuzla ilgilidir. Etkili ve sağlıklı bir iletişim kurma hedefindeyseniz, iletişimle ilgili tüm davranış biçimlerine hakim olmanız gerekir. Aynı zamanda empati yapabilmeli ve beden dilinizi de doğru kullanmalısınız. Tüm bu konuların bir bütün olarak sunulduğu bu eğitime katılmak bize zor insanlarla iletişimin kapılarını açtı” diyerek eğitimle ilgili düşüncelerini ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı