REKLAMI GEÇ

EN ÇEVRECİ SANTRAL 2012’DE BİTECEK

EN ÇEVRECİ SANTRAL 2012’DE BİTECEK

RWE&Turcas firmalarının işbirliği ile Kaklık Beldesi’nde kurulacak RWE&Turcas Güney Elektrik Üretim AŞ. Türkiye’nin en çağdaş ve çevre dostu elektrik santrallerinden birisi olacak.

/ DENİZLİHABER / 4 Aralık 2010 Cumartesi, 17:42

Doğalgaz kombine çevrim enerji santralinin kurulacağı bölge hakkında firma yetkilileri düzenledikleri toplantı ile Denizli’deki yerel yönetim yetkililerini bilgilendirdi. Anemon Otel’de düzenlenen toplantıya, Vali Yavuz Erkmen, Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Turcas Petrol Yönetim Kurulu üyesi ve CEO’su Batu Aksoy, RWE Holding Kurumsal İletişim Müdürü Pınar Öztürk, Oda Başkanları ve Daire Müdürleri ile davetliler katıldı.

Vali Yavuz Erkmen, yapılacak olan yatırımın Türkiye ekonomisi açısından büyük bir değer olduğuna dikkat çekerek, tesisin işletmeye alınmasına yakın bir zaman içerisinde başlanacağını söyledi. Erkmen, RWE&Turcas’ın merkezlerinin Denizli olacağını ve bununda İlimize büyük katkı sağlayacağını ifade etti.

Turcas Petrol Yönetim Kurulu üyesi ve CEO’su Batu Aksoy ise tesis hakkında genel bilgiler verdi. Tesisin Türkiye’nin en çağdaş ve çevre dostu elektrik santrallerinden birisi olacağını söyleyen Aksoy, 2012 yılında bitirilmesi planlanan santralin Türkiye’de 500 bin haneye hizmet vereceğini dile getirdi. Tesisin inşaat aşamasında 600 kişiye istihdam yaratacağını vurgulayan Batu Aksoy, çağdaş sanayi kolları için cazibe potansiyeli oluşturarak bölgedeki yapısal değişime katkıda bulunacağını sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı