REKLAMI GEÇ

En zengin 100 ailede 3 Denizlili

En zengin 100 ailede 3 Denizlili

Türkiye’nin en zengin aileleri belirlendi. En zengin 100 aile arasında Denizli’den de 3 aile listeye girdi. Listenin ön sıralarındaki Zorlu Ailesi 2 basamak gerilerken, Erikoğlu Ailesi 2, Abalıoğlu Ailesi 3 basamak yükseldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Kasım 2016 Çarşamba, 13:26

Ekonomist dergisince yapılan araştırmaya göre, bu yıl listenin belirlenmesinde ana unsurlar 15 Temmuz darbe girişimi, Rusya ile yaşanan uçak düşürme krizi, dolardaki yükseliş ve borsadaki düşüş oldu.

ZORLU AİLESİ 13’TE
En zengin 100 aile listesinde, geçen yıl 11’inci sırada olan Babadağlı Zorlu Ailesi, bu yıl 2 basamak gerileyerek 13’üncü sırada yer aldı. Zorlu Ailesi, 4-5 milyar dolar servete sahip aileler arasında bulunuyor. Ailenin tekstil, elektronik, beyaz eşya, enerji, gayrimenkul, madencilik ve metalürji sektörlerinde yatırımları bulunuyor.

ERİKOĞLU AİLESİ 90, ABALIOĞLU 91’İNCİ SIRADA
Geçen yıl listenin 92’nci sırasında bulunan Erikoğlu Ailesi, 2 basamak yükselerek bu yıl 90’ıncı sıraya yerleşti. Abalıoğlu Ailesi ise, 3 basamak yükselerek 94’üncü sıradan 91’inci sıraya geldi. Çeşitli sektörlerde yatırımı bulunan Erikoğlu ve Abalıoğlu ailelerinin en gözde şirketi Er-Bakır.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı