REKLAMI GEÇ

EYMER’DEN 45 ÜLKEYE İHRACAT

EYMER’DEN 45 ÜLKEYE İHRACAT

Kapılarını 20. kez açan MARBLE 2014 Mermer Fuarı’nda Eyüpoğlu Mermer de stant açan Denizlili firmalar arasında. Eyüpoğlu Mermer İhracat Bölümü Sorumlusu Merve Karaman, taşı ‘estetik ve güzellik’ olarak tanımlıyor. Taşı işlemenin zor olduğu kadar eğlenceli olduğunu da vurgulayan Merve Karaman, Ar-Ge çalışmalarına ağırlık vererek her yıl ürün çeşitliliğini artırdıklarını ve 45 ülkeye ihracat yaptıklarını belirtti.

/ DENİZLİHABER / 28 Mart 2014 Cuma, 10:05

ŞENGÜL BOZ
Genelde traverten ve beyaz mermerle adını duyuran Denizli’nin köklü kuruluşlarından EYMER, bu yıl 11. kez MARBLE Fuarı’na katılıyor. Fuarda bu yıl misafirleri EYMER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Eyüpoğlu’nun kızı Merve Karaman karşılıyor.

Şirkette Babasının sağ kolu olan ve ihracat bölümünün sorumluğunu üstlenen Merve Kahraman, daha küçük yaşlarda taşla tanıştığını belirterek, “Taş ile uğraşmak zor olduğu kadar zevkli bir iştir. Alırsınız o tonlarca ağırlıktaki blok mermer veya traverteni, işler onu evinizin en güzel dekoru olarak sergilersiniz. Bu zor olduğu kadar eğlenceli bir iştir” diyerek yaptığı işten duyduğu heyecanı diye getirdi.

ic-1

“SİYAH TAŞ ÇOK BEĞENİLDİ”
Patlatma, eskitme, antik eskitme, patinato ürünlerin yanı sıra karışık montreal, light montreal, noçe, sarı montreal gibi özel tasarımları ile birlikte ilk kez geçtiğimiz yıl fuarda sergilenen yeni ürün siyah taşın çok beğenildiğini, müşterileri tarafından tercih edilen taş haline geldiğini söyleyen Mermer Kahraman, “Ar-Ge çalışmalarına ağırlık veriyoruz. Adım taşları, basamak, kaplama, bordür, kenarlıklar, oluklar, profiller ve söveler gibi proje ürünlerinin de üretimine başladık” dedi.

ic-2

45 ÜLKEYE İHRAÇ EDİYOR
Çeyrek asırdır mermer sektöründe hizmet veren EYMER, 2014 yılında aylık üretim kapasitesini 50 bin metrekareye çıkardıklarını söyleyen Merve Karaman, “Gelişen ve değişen teknolojiyi yakından takip ederek, yenilediğimiz makine parkurumuz ile kalitemizden ödün vermeden üretime devam ediyoruz. Türkiye’de kendini kanıtlamış olan EYMER olarak, yıllık üretimimizin yüzde 80’ini, 45 ülkeye ihraç ediyoruz. Başta Marble fuarı olmak üzere tüm fuarlara katılıyoruz. Fuarlar, alıcılar ile üreticileri biraraya getiren mekanlardır. Firma olarak pazar sayımızı her yıl artırıyoruz. Yeni ülkelere açılmaya çalışıyoruz. Fuarlar da yeni pazarlar ve bağlantılar kurmak için uygun mekanlar. O nedenle, yurt içi ve yurt dışındaki fuarlara katılmaya özen gösteriyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı