REKLAMI GEÇ

Fark yaratan restaurant,ROUTE resmen açılıyor

Fark yaratan restaurant,ROUTE resmen açılıyor

Denizli’de sizi klasik Restaurant ortamından alıp, elit ve huzurlu bir ortama götüren ve kısa sürede il içerisinde adından söz ettiren Route Restaurant resmen açılıyor. Açılış konserini Türkiye’de adından söz ettiren Model Grubu ile yapacak olan Route Restaurant ailesi, 2 Nisan’da sınırsız eğlencenin oluşacağı geceye tüm Denizlileri davet ediyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Nisan 2016 Cuma, 09:27

Denizli’de 5 Aralık 2015 tarihinde hizmet vermeye başlayan Route Restaurant, açıldığı günden bu yana sunduğu hizmetler ile Denizlililerin gözde mekanlarından biri haline geldi. 5 ortağın girişimi ile Ankara’da merkezli Français markasına bağlı olarak açılan Route Restaurant, farklı olmayı amaç haline getirdi.

Resmi açılışını 2 Nisan’da yapacak olan Route Restaurant, açılış gününde Denizlileri sınırsız bir eğlenceye kavuşturacak. Restaurantın alt katında oluşturulan konser salonunda geniş kitleyi misafir edecek olan Route’un açılışında ünlü müzik grubu Model sahne alacak. Aile ortamının oluşturulduğu Route’ta haziran ayına kadar tanınmış bir çok ünlü sahne alacak. Oturarak eğlenme anlayışını bir kenara iten Route Restaurant ortamında ayakta eğlenceyi oluşturarak ezberi bozuyor.

Model grubu meraklıları ve eğlenceli bir gün geçirmek isteyenlerin Route Restaurant’tan bilet temin edebilecekleri belirtilerek, bilgi almak isteyenler için 0 258 211 03 45 numaralı telefondan irtibat kurabilecekleri ifade edildi.

denizli-rount-restaurant-model-konseri-5

PEKİ ROUTE’TA SİZİ NE BEKLİYOR?
Kapıdan ilk girişinizde rahat ve huzurlu bir ortama adım attığınız Route Restaurant, mekanda bulunduğunuz süre içerisinde size özel olduğunuzu hissettirecek hizmeti sunuyor. Oluşturduğu dekor ile sizi ferah bir ortam oluşturan Route Ailesi, teknik donanımları ile de adından söz ettiriyor.

Klasikleşmiş bir Restaurant ortamından kendisini dışarıya atan Route Ailesi, farklı olmayı ilke haline getirdiklerini, Denizlilileri farklı ve nezih bir ortamda ağırladıklarını kaydetti.

denizli-rount-restaurant-model-konseri-3

Hizmetlerini nicelleştirerek farklılaştıran Route, mekanda yer verdiği canlı renkler ile karanlık ve loş ortamı misafirlerinden uzak tutarak huzuru sunuyor. İnce ayrıntıları gözden kaçırmayan Route, müşterilerin daha rahat bir ortamda zamanlarını geçirmelerini sağlamak için tavan yüksekliğini 6.5 metre yaptı.
Klasik Restaurant ortamından kaçınan Route, misafirlerin her isteklerini karşılayacak potansiyele sahip. Restaurant içerisinde oluşturduğu aktiviteler ile de adından bahsettiren Route özel günler için misafirlerine VİP salonunun kapılarını açıyor.

Playstation meraklısı Route misafirlerine de müjde. VİP salon içerisine özel bir playstation alanı oluşturacak olan Route, oyun oynama fırsatı da veriyor.

denizli-rount-restaurant-model-konseri-2

Her şeyin en iyisi için yola çıkan Route ailesi, hizmet kalitesini en üst seviyede tutmak için personele yönelik eğitimlerini de sık aralıklarla gerçekleştiriyor.

Denizli’nin en kalabalık kadrosunun yer aldığı mutfağı bulunduğu Restaurantta Türkiye’de isimleri duyulmuş şefler hizmet veriyor. Sunumları ile gözleri cezbeden mutfakta dünya tatları bulunuyor. Türk mutfağını ayrı bir özenle müşterilerine sunan Route, Türk yemeklerini özünden uzaklaştırmadan modernize ediyor, sunumlarına farklılık katıyor.

Route’un sunduğu bir diğer ayrıcalık ise bahçe ve iç mekan bölümünde Denizli’de hiçbir Restaurantta bulamayacağınız alttan ısıtma sistemi. Soğuk bir havada misafirlerinin soğuğu hissetmeden rahat bir şekilde oturmalarına imkan veren sistemi oluşturan Route, misafirlerinden de hızlı geri dönüşüm alıyor. Misafirlerinin mutluluğunu gözlemleyen Route ailesi, “Daha iyisi olana kadar en iyisi biziz” diyor.

denizli-rount-restaurant-model-konseri-4

DENİZLİ’YE ÖZEL ŞARAP GÜNLERİ BEKLİYOR
Şarap tadımına önem veririm diyorsanız, Route sizi çağırıyor. Bünyesinde dünya şarap örneklerini bulunduran Route ilerleyen günlerde misafirleri için özel şarap günleri de düzenleyeceklerinin müjdesini verdi.

denizli-rount-restaurant-model-konseri-1

REZERVASYON YAPTIRMAYI UNUTMAYIN
Müşterilerin rezervasyon yaptırmalarını isteyen ROUTE Restaurant’ta, Çamlaraltı Mahallesi Çamlık Bulvarı 42/A adresinden ulaşabilir, 0 (258) 211 03 45-0552 202 03 45 numaralı telefonlardan da ulaşarak nezih bir akşam için rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı