REKLAMI GEÇ

‘FİKRİM GELDİ’YE DESTEK ABİGEM’DEN

‘FİKRİM GELDİ’YE DESTEK ABİGEM’DEN

Denizli ABİGEM tarafından 27 bin lirası hibe, 70 bin lirası kredi olmak üzere toplamda 97 bin liralık iş kurma fırsatı veren girişimcilik kursunun yenisi düzenlenecek.

/ DENİZLİHABER / 11 Kasım 2011 Cuma, 16:25

Konuyla ilgili Denizli ABİGEM’den yapılan açıklamada, kursların 28 Kasım’da düzenleneceği bildirildi. Yapılan açıklamada Denizli Sanayi Odası ve Denizli KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde “Girişimcilik Eğitim Programı” düzenleneceği Girişimcilik Eğitim Programı’nın 28 Kasım 2011 tarihinde başlayacağı ve10 gün süreceği bildirildi. Eğitimlerin, Denizli Sanayi Odası’nda gerçekleştirileceği belirtilirken,
Katılımın ise 25 kişi ile sınırlandığı açıklandı.

ÖN BAŞVURU 16 KASIM’DA
Ön kayıt ve sonrasında yapılacak eleme ile eğitime katılmaya hak kazanan girişimci adayları, kapasitelerini ortaya koyma ve iş fikirlerini uygulamaya dönüştürmek üzere gerekli bilgileri edinme fırsatı bulacağı da bildirilirken, girişimcilerin eğitim sonunda hazırlayacakları iş planları ile KOSGEB’e başvurabileceği açıklandı. KOSGEB’in onay vermesi durumunda 27 bin TL’ye varan hibe, 70 bin TL’ye varan faizsiz kredi imkânlarından faydalanabileceği de kaydedilirken, ön başvuruların 16 Kasım 2011 tarihi mesai bitimine kadar Denizli Sanayi Odası’nın http://www.dso.org.tr/ web adresindeki başvuru formunun doldurarak yapılması istendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı