REKLAMI GEÇ

Her firmaya bir proje uzmanı

Her firmaya bir proje uzmanı

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB),“Her Firmaya Bir Proje Uzmanı” projesi ile Denizli’deki firmaların bünyelerinde en az bir proje uzmanıbulundurmasını, aynı zamanda hangi hibe ve destekleri alabileceği konusunda bilgi sahibi olmalarını hedefledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ekim 2014 Cuma, 09:54

DENİB, Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın (GEKA) 2014 yılı teknik destek programı kapsamından yaralanarak hazırladığı “Her Firmaya Bir Proje Uzmanı, Proje Bilgilendirme ve Hazırlama Eğitimi” projesini uygulamaya geçirdi.

Proje çerçevesinde yürütülen “Proje Bilgilendirme ve hazırlama Eğitimi” programı, DENİB Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantı ile başladı.Toplantıya AB Hibe Projeleri Uzmanı Ahmet Aydınlı eğitmenliğinde gerçekleştirilen seminere, GEKA Genel Sekreteri Süleyman Alata, DENİB Yönetim Kurulu Üyesi İsa Dal, TKDK Denizli İl Koordinatörü Ümit Dağdeviren, KOSGEB Denizli İl Müdürü Selim Erkoç, Denizli İl Müdürü Feridun Giresun ve firma temsilcileri katıldı.

Dört hafta devam edecek olan “Her Firmaya Bir Proje Uzmanı, Proje Bilgilendirme ve Hazırlama Eğitimi” programında, katılımcılaraGEKA, KOSGEB, TKDK, TÜBİTAK, Ulusal Ajans, COSME, HORİZON, KKYDP, SANTEZ, Başbakanlık Tanıtma Fonu ve İç İşleri Bakanlığı ile Ekonomi Bakanlığı’nın Hibe projeleri konusunda bilgi verilecek. Ayrıca, Proje Döngüsü, Proje Hazırlama Teknikleri, Mantıksal Çerçeve, Bütçe Planlama ve Proje Raporlama ile ilgili bilgiler aktarılacak.

DENİB, “Her Firmaya Bir Proje Uzmanı” sloganıyla yola çıktığı bu proje ile her firmanın hem en az bir proje uzmanına sahip olmasını hem de kurumlardan hangi hibe ve destekleri alabileceği konusunda bilgi sahibi olmalarını amaçlıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı