REKLAMI GEÇ

Fuar’a katılmadılar

Fuar’a katılmadılar

Uluslararsı nitelikte İzmir’de düzenlenen Vinolive Şarap, Zeytin, Zeytinyağı ve Alkollü İçecekler Fuarı’nda Denizlili firmaların yer almaması İzfaş Genel Müdürü Doğan İşleyen’i hayrete düşürdü.

/ DENİZLİHABER / 3 Mayıs 2007 Perşembe, 00:00

Topraklarımızın vazgeçilmez iki ürünü olan şarap ve zeytinyağı, antik dönemden bu yana sürdürdükleri büyülü birlikteliklerini Vinolive Fuarı’na taşıdı. Bu yıl 4.’sü gerçekleştirilen ve İzmir Fuar Alanı’nda gerçekleştirilen organizasyona ülke genelinde iddialı 134 firma katıldı.

Üzüm, zeytin ve şarap üreticiliğinde ülkemizde ciddi bir konuma sahip olan Denizli’den sadece iki firmanın fuara katılması organizasyon ve sektör yetkililerini şaşırttı..

Vinolive Fuarı’nın uluslararası bir nitelik taşıdığını kaydeden İzfaş Genel Müdürü Doğan İşleyen, bu kadar önemli bir fuara Denizlili firmaların ilgisizliğini anlayamadığını söyledi.

“NEDENLERİNİ ARAŞTIRACAĞIM”

Fuar öncesi Denizlili firmaları bizzat kendisinin aradığını da vurgulayan İşleyen, görüşmek istediği firma sahiplerini telefonlarını bile açmadığını belirtti. İşleyen: “Denizli üzüm yetiştiriciliği ve dolayısıyla şarap üretiminde oldukça başarılı bir il. Dünyaca ünlü şarap markaları var. Fakat uluslararası bir fuar olan Vinolive Fuarı’na sadece iki firma katılıyor ve stant açıyor. Bu durum çok üzücüdür. Biz isterdik ki; Denizli’den en az 10–15 civarında firma katılsın. Son ana kadar firmalara çağrılarımız devam etti.Bazı firmalar katılmaya karar verdi. Ama daha sonra da vazgeçtiler. Fuara niçin katılmadıkları hakkında bilgi almak için firmaları aradığımda, telefonlarıma bile cevap verilmedi. Bunların nedenlerini araştıracağız ve firmalarla tekrar iletişime geçeceğim.” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı