REKLAMI GEÇ

“Fuara, Türkiye damgasını vurdu”

“Fuara, Türkiye damgasını vurdu”

ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı’nı değerlendiren Vali Yavuz Erkmen, 180 civarında ülkenin katıldığı fuara, Türkiye’nin damgasını vurduğunu söyledi.

/ DENİZLİHABER / 16 Mart 2010 Salı, 18:10

ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı, Almanya’nın başkenti Berlin’de üst düzey katılımlarla gerçekleştirildi. Türkiye’nin partner ülke olarak yer aldığı fuarda, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay başkanlığındaki Türkiye resmi heyetinde: Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, Sivas Valisi Ali Kolat ve Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın üst düzey yöneticileri yer aldı. Ayrıca Denizli Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz, Colossae Termal Otel’in sahibi Abdurrahman Karamanlıoğlu, Colossae Termal Otel Genel Müdürü Şeref Karakan ve Halkla İlişkiler Müdürü Zeliha Öksüz, Lycus River Termal Otel Genel Müdürü Erkan Ceylan ve Umut Termal Otel Genel Müdürü Ahmet Başoğlan katıldı.

Türkiye stantlarının bulunduğu salonun birçok noktasında, Türkiye’den kesitlerin sunulduğu özel dekorlar yer aldı. Türkiye’den birçok otel ve turizm işletmesinin yanı sıra, Türk Hava Yolları da fuara katılanlar arasındaydı.

Bu sene yurt içinde ve yurtdışında birçok fuara katıldıklarını söyleyen Vali Yavuz Erkmen, fuarda gördükleri ilginin herkesi memnun ettiğini ifade etti. Fuar dönüşü fuarı değerlendiren Vali Erkmen, “180 civarında ülkenin katılımın olduğu bir fuarda, her yönüyle Türkiye fuara damgasını vurdu. Bu insana Türk olarak gurur veriyor, mutluluk veriyor, onun için biz bu organizasyonda emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyoruz. Biz de Denizli olarak ilimizi en iyi şekilde temsil etmeye, Denizli’nin her yönüyle turizm potansiyelini, kültür değerlerini burada tanıtmaya gayret ettik. Bir taraftan özel sektör temsilcisi arkadaşlarımız, otel sahibi arkadaşlarımız, bir taraftan bizler gelip ziyaret eden stanttaki arkadaşlarımıza Denizli hakkında bilgiler verdik. Buradan acentelerin, gerekse tur operatörlerinin ve diğer ferdi gelmek isteyenlerin ülkemize dolayısıyla Denizli’ye doğru yönlendirilmesi için gayret sarf ettik” diye konuştu. 8 Mart 2010 tarihinde açılan fuar, 13 Mart 2010 tarihinde sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı