REKLAMI GEÇ

GEKA yönetimi Denizli’de toplandı

GEKA yönetimi Denizli’de toplandı

Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın 101. yönetim kurulu toplantısı Denizli’de gerçekleştirildi. GEKA Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, GEKA’nın önümüzdeki dönem hayata geçireceği çalışmaların karara bağlanacağını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Kasım 2017 Salı, 15:18

GEKA Yönetim Kurulu, Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’in başkanlığında Denizli Valiliği’nde toplandı. Toplantıya Köşger’in yanı sıra Vali Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş ve GEKA Genel Sekreter Vekili Özgür Akdoğan katıldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Vali Yavuz Selim Köşger, toplantı öncesi kısa bir değerlendirme konuşması yaptı.

Köşger, “Kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluşların kurumsal kapasitelerini artırmalarına yönelik, ihtiyaç duydukları eğitim ve danışmanlık hizmetlerini almaları amacıyla ajansın yürüttüğü 2018 yılı Teknik Destek Programı kapsamında şu ana kadar 68 adet proje başvurusu başarılı olarak ilan edilmiştir. Bugün, Ajansımızın Yatırım Destek Ofislerinin bölge yatırım ortamı geliştirme konusundaki çalışmalarına yakından bakacağız” dedi.

Toplantıda işbirliği taleplerini değerlendirileceğini de belirten Vali Köşger, ”Bölgemizin turizm tanıtımı konusunda yapılan ve yapılabilecek faaliyetleri görüşeceğiz. Ajansımızın önümüzdeki dönem bölgemizin kalkınması için ilan edeceği Mali Destek Programları’nın içeriği ve kapsamını istişare edeceğiz. Söz konusu gündem maddelerini Yönetim Kurulu’nca değerlendirip, uygun bulunması halinde karara bağlayacağız” diye konuştu.

Vali Köşger, katılan üyelere teşekkür ederek, alınacak kararların ülkeye başarılı olmasını diledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı