REKLAMI GEÇ

GEKA’dan belediyelere destek kitabı

GEKA’dan belediyelere destek kitabı

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA), belediyelerin yararlanabileceği tüm destekleri anlatan “Belediyelere Yönelik Destek Mekanizmaları” kitabını yayımladı.  

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Ocak 2015 Cuma, 09:47

GEKA’nın Aydın, Denizli ve Muğla Yatırım Destek Ofisleri tarafından hazırlanan kitabın dağıtımı Güney Ege Bölgesindeki tüm belediyelere gerçekleştirildi.

Kitapta öncelikle belediyelere Kalkınma Ajansları tarafından sağlanan destekler açıklanırken, kamu kurum ve kuruluşları, uluslararası kurum ve kuruluşlar ile büyükelçilikler tarafından sağlanan desteklerin yanı sıra Avrupa Birliği mali yardımları hakkında da bilgi verildi.  Belediyelerin projelerini gerçekleştirme aşamasında, projeye en uygun destek mekanizmasına ulaşılmasında kaynak kitap olan “Belediyelere Yönelik Destek Mekanizmaları” kitabı destek programları, başvuru koşulları, değerlendirme süreçleri vb. konularda detaylı bilgiler içeriyor.

GEKA Genel Sekreteri Süleyman Alata, ajansın amaçlarından birisinin de bölgeye daha fazla yatırım yapılması, hizmet kalitesinin artırılması, standartların yükseltilmesı ve yenilikçi uygulamaların hayata geçirilmesi olduğunu belirtti.

Alata, bunların yapılabilmesi için bölgeye daha fazla kaynak ve bilginin çekilmesine çalışıldığını, yenilikçilik, yerelleşme, hizmet kalitesi ve erişebilirlilik gibi kavramların önem kazandığını söyledi.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı