REKLAMI GEÇ

GEKA uyardı: Bu kişilere itibar etmeyin

GEKA uyardı: Bu kişilere itibar etmeyin

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA)’dan yapılan yazılı açıklamada,GEKA personeli olduğunu veya Ajansla anlaşması bulunduğunu belirterek, Ajans adına sağladıkları bilgi ve belgeler karşılığında bedel talep eden kişilere itibar edilmemesini istedi.

/ DENİZLİHABER / 22 Mart 2014 Cumartesi, 10:30

GEKA’nın 5449 sayılı Kanun kapsamında kurulmuş ve Kalkınma Bakanlığı koordinasyonunda Aydın, Denizli ve Muğla illerinde faaliyet gösteren bir kamu kurumu olduğunun vurgulandığı açıklamada, “Tüm destek süreçlerini ilgili mevzuat kapsamında gerçekleştiren Ajansın, proje danışmanlığı adı altında faaliyet gösteren kurum, kuruluş, özel firma veya kişilerle herhangi bir bağlantısı veya anlaşması bulunmamaktadır.

Ajansın 30 Ocak 2014 tarihinde ilan ettiği ve başvuru süreci devam etmekte olan Yenilikle Dönüşüm ve Çevre Mali Destek Programları hakkındaki tüm bilgi ve dokümanlar Ajansça ücretsiz sağlanmaktadır” denildi.

Açıklamada, “Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) personeli olduğunu veya Ajansla anlaşması bulunduğunu beyan ederek, Ajans adına sağladıkları bilgi ve belgeler karşılığında bedel talep eden kişilere itibar edilmemeli. Programlar hakkında bilgi talep eden vatandaşlarımız Ajansın Denizli’deki Merkezi ile Aydın ve Muğla’da bulunan Yatırım Destek Ofislerini ziyaret ederek veya uzmanlarımıza telefon ve mail ile ulaşarak istedikleri tüm bilgi ve belgeleri temin edebileceklerdir” ifadelerine yer verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı