REKLAMI GEÇ

Genç işadamı Cinkaya, Faberss İstanbul’la sektöre damga vuracak

Genç işadamı Cinkaya, Faberss İstanbul’la sektöre damga vuracak

Denizlili genç işadamı Yavuz Cinkaya’dan dev yatırım. Cinkaya, İstanbul’un en gözde semtlerinden Etiler’de açacağı konsept mağaza Faberss İstanbul için 6 milyon lira harcadı. Yarı değerli taş ve mermer ürünlerin satışa sunulacağı mağaza, mart ayı başında görkemli bir törenle açılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Şubat 2016 Çarşamba, 08:45

Fadib İnşaat Emlak, Fadib Doğaltaş, Faber YVZ, Faber Yapı ve İYC Madencilik şirketleri bünyesinde toplayan Yavuz Cinkaya Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Cinkaya, şimdi de Faberss İstanbul ile yarı değerli taşların satışa sunulacağı konsept mağazayı hizmete açmaya hazırlanıyor.

EN GÖZDE SEMTİN EN GÖZDE CADDESİNE MAĞAZA
Genç işadamı, 6 milyon lira harcamayla oluşturduğu konsept mağaza Faberss İstanbul’u, Türkiye’nin en büyük metropol kentinin en gözde semti Etiler’in, yine en gözde caddesi Nispetiye’de hizmete açacak.

denizli-fabers-istanbula-geliyor-3

AÇILIŞA ÜNLÜLER AKIN EDECEK
Etiler’de mart ayı başında hizmete girmesi planlanan mağazanın açılış törenine stand-up ustası Cem Yılmaz, sinema ve dizi oyuncusu Oktay Kaynarca, TV8’in sahibi Acun Ilıcalı başta olmak üzere, sanat ve iş dünyasından seçkin davetliler katılacak.

denizli-fabers-istanbula-geliyor-2

120 ÜRÜN SATIŞA SUNULACAK
Yavuz Cinkaya’nın sahibi olduğu Faberss İstanbul’da, ev ve ofislerde kullanılacak lüks ürünler göz kamaştıracak. Mağazada, ametist ve oniks başta olmak üzere yarı değerli taşlar, ithal ürünler, yurt içinde üretilen mermer çeşitleri satışa sunulacak. Mağazadaki ürün çeşidi sayısı 120 olarak açıklandı.

denizli-fabers-istanbula-geliyor-1

MAĞAZA 6 AYDA HAZIRLANDI
Genç işadamı Yavuz Cinkaya, geceli-gündüzlü altı ay süren bir çalışmayla hazırlanan mağazanın çok özel bir proje olduğunu belirterek, “Çok emek verdik. Ortaya güzel bir proje çıktı. İstanbul’un en güzde semtinde hizmete sunacağımız bu mağaza grubumuzun yüzakı, açıldığı andan itibaren farklı konseptiyle sektörün gözde mağazası olacak” dedi.

Yorumlar

irfan   -  Bağlantı 10 Şubat 2016, 16:59

Denizlili olarak gurur duyarız…Allah utandırmasın…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı