REKLAMI GEÇ

Didimli işadamları GESİFED ailesine katıldı

Didimli işadamları GESİFED ailesine katıldı

GESİFED ve TÜRKONFED ailesine katılan Didim Genç İşadamları Derneği (DİGİAD) ev sahipliğinde “İç İletişim Toplantısı“ gerçekleştirdi. Toplantıda DİGİAD’ın GESİFED’e üyelik töreni gerçekleştirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Ağustos 2017 Pazartesi, 11:20

DİGİAD, Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Başkanı Tarkan Kadooğlu ve TÜRKONFED üyelerini Didim’de kahvaltılı toplantıda ağırladı. Aquasis Otel’de yapılan toplantıya TÜKONFED Başkanı Kadooğlu’nun yanı sıra TÜRKONFED Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Eroğlu, Süleyman Sönmez, Faruk Ekinci, Mehmet Salih Özen ve TÜRKONFED Genel sekreteri Arda Batu’dan oluşan heyet katıldı.

Didim’den ise toplantıya DİGİAD Başkanı Özgür Deniz ve yönetim kurulu üyeleri, Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ, Meclis Başkanı Hilmi Yıldırım, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu, Didim EKK Başkanı Ali İhsan Kubaliç, AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü, Güney Ege Sanayiciler ve İşadamları Federasyonu Başkanı Gültekin Okay Salgar ile Denizli, Bodrum, Söke ve Aydın Dernek başkanları hazır bulundu.

DİGİAD, GESİFED ve TÜRKONFED Başkanlarının açılış konuşmaları ile başlayan toplantı sonrasında DİGİAD’ın GESİFED’e üye olması sebebi ile rozet takma töreni gerçekleştirildi.

DİGİAD Başkanı Özgür Deniz de kendilerini ağırlayan Aquasis De Luxe Resort sahibi Kadir Karakaya ile TÜRKONFED Başkanı Tarkan Kadooğlu’na teşekkür plaketi verdi. Törenin ardından dernek temsilcilerinin birbirini yakından tanıma fırsatı bulduğu İç İletişim Toplantısına geçildi.

Didim Genç İşadamları Derneği Başkanı Özgür Deniz “2007 yılında Didim’e geldiğinde 27 bin olan nüfusun şu an 80 bin civarında olduğunu fakat yatırım anlamında yeterince destek almadığını belirterek, “Bize bu konuda destek olacak olan iş dünyasıdır. Bu tür toplantıların büyük ve organizasyon yapılmasının bizler için önemlidir” dedi.

Güney Ege Sanayiciler ve İşadamları Federasyonu Başkanı Gültekin Okay Salgar ise birlikten güç doğar sözünün en iyi anlatıldığı yerin TÜRKONFED olduğunu ifade ederek “Bizlerde Türkiye’nin birçok yerine yayılmış dernekler ve federasyonlarla gücümüzü bu birlikte alıyoruz. TÜRKONFED bize bu konuda bize güç oldu. Ekonomiye yön verme adına bilgi birikimiyle federasyonumuz ufkumuzu açtı. Bu konuda aramıza katılacak DİGİAD’ın cesur kararı içinde kutluyorum” dedi.

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu Tarkan Kadooğlu “Bugün 204. derneğimize rozet takmak için buradayız. 22 bölgesel 3 tane sektörel olmak üzere 25 federasyonumuz var. 40 bin şirketi temsil ediyoruz. Türkiye’deki bölgelerden aldığı güçle üyeler dernekleri, dernekler federasyonu federasyonlarda konfederasyona verdiği güçle kurumlar vergisinin yüzde 86’sını üyelerimiz ödüyor. İhracatın yüzde 55’ini, Ülkedeki 7 milyon istihdam sağlayan yapı federasyon üyelerimiz tarafından gerçekleştirilmektedir” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı