REKLAMI GEÇ

Girişimci kadınlar tecrübelerini paylaşıyor

Girişimci kadınlar tecrübelerini paylaşıyor

KAGED, bugün ilkini düzenlediği ve bundan sonra iki ayda bir düzenleyeceği tecrübe transfer toplantıları ile Türkiye’yi dünyaya taşıyan kadınlar ile Denizlili girişimci kadınları buluşturuyor.

/ DENİZLİHABER / 5 Ekim 2010 Salı, 17:35

Denizlili kadın girişimciler için marka konusunda farkındalık oluşturmak ve farklı marka oluşum süreçlerinin örneklerini sunabilmek için, KAGED (Kadın Gelişim ve Kültür Derneği, tecrübe transferi toplantılarını düzenliyor.

Denizlili kadın girişimciler ile Türkiye’den kadın girişimcileri bir araya getirerek, kadın girişimcilerin kendi aralarında tecrübe paylaşımlarında bulunup, farklı profil ve vizyonlarda firma ve iş kadınlarını yakından tanıma imkanı sağlamayı amaçlayan KAGED, tecrübe transferlerinin birincisinde, Silk&Cashmere markasının sahibi Ayşen Zamanpur’u konuk etti.
Bugün, Çamlık Gözde Pastanesi’nde gerçekleştirilen programda, kahvaltının ardından Ayşen Zamanpur ile söyleşi gerçekleştirildi.

Ayşen Zamanpur, 1992 yılında kaşmire olan tutkusuyla başlayan ve tutkularının, onu peşinden İç Moğalistan’a kadar sürüklediği başarı yolculuğunu anlattı. Moğalistan’daki fabrikasından sonra, ilk mağazasını yurt dışında açan Zamanpur, 1994 yılında Türkiye’de ilk mağazasını açtığında, yabancı bir marka sanılmıştı. Ayşen Zamanpur kendilerinin bir Türk markası olduğunu açıkladıktan sonra ise girişimcilik ödülleri peş peşe geldi.

Denizli Valisi Yavuz Erkmen’in eşi Nevhilal Erkmen’in de katıldığı programın ardından, Buldan gezisi ve Muteks Mutlubaşlar Tekstil’e bir ziyaret gerçekleştirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı