REKLAMI GEÇ

Gündem toplu sözleşme

Gündem toplu sözleşme

Hak- İş’e bağlı Öz Orman İş Sendikası Denizli bölge başkanlığı Uşak ve Denizli temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Halil Turan, “Toplu İş sözleşmelerinde emekçinin hakkını korumak ve savunmak bizim ana görevimizdir” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Ekim 2014 Cuma, 15:49

Hak İş Denizli il Temsilcisi ve aynı zamanda Öz Orman İş Bölge Başkanlığı görevini yürüten Halil Turan başkanlığında Uşak ve Denizli’deki Öz Orman İş’e bağlı sendika temsilcileri toplantıda bir araya geldi.

Öz Orman İş Bölge Başkanı Halil Turan toplantıya ilişkin yaptığı açıklamada, mutat dönemlerde durum değerlendirmesi yapmak üzere bir araya geldiklerini söyledi. 2014 yılında 3. İşyeri temsilcileri toplantısını yaptıklarını dile getiren Başkan Turan, toplantının detaylarına ilişkin şunları söyledi: “Öz Orman İş Bölge Başkanlığı olarak her yıl düzenli olarak yılın belirli zamanlarında işyeri temsilcilerimizle bir araya geliyor ve durum değerlendirmesi yapıyoruz. İşyerlerinde işçilerimizin karşılaştıkları sorunlar ve çözüm yollarına ilişkin görüş alışverişinde bulunuyoruz. Temsilcilerimizden gelen talepleri dinliyor, not alıyor ve genel merkezimiz başta olmak üzere, orman bölge müdürlüğümüz, genel müdürlüğümüz ve Orman bakanlığımıza konuları iletiyor, çözüm noktasında girişimlerde bulunuyoruz.”

Meclis toplantısının ana gündem maddesini 4. dönem toplu iş sözleşmesinin oluşturduğunu belirten Turan, “İşyerlerinde uygulamanın takip edilmesi konusunda temsilcilerimize büyük görevler düşüyor, bu hususu özellikle paylaştık. Şu husus mutlak suretle bilinmelidir ki işyerlerinde toplu iş sözleşmeleri düzenlenirken başta olmak üzere sözleşmelerin uygulanma safhalarında işçilerin haklarını koruyup, savunmak bizim vazgeçilmez görevlerimiz arasındadır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı