REKLAMI GEÇ

Denizlili marangozlar mobilya fuarına katılıyor

Denizlili marangozlar mobilya fuarına katılıyor

Denizli Marangozlar ve İnşaatçılar Odası Başkanı Halil Akbulut, Reed Tüyap Fuarcılık tarafından bu yıl 30. ncusu düzenlenecek olan Uluslararası Ağaç işleme Makineleri, Kesici Takımlar ve El Aletleri Fuarı’na katılım sağlayacaklarını açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ekim 2017 Salı, 12:18

Reed Tüyap Fuarcılık tarafından bu yıl 30. ncusu düzenlenecek olan Uluslararası Ağaç işleme Makineleri, Kesici Takımlar ve El Aletleri Fuarı ile eş zamanlı olarak yapılacak 20. Uluslararası Mobilya Yan Sanayii ve Aksesuarları, Orman ürünleri ve Ahşap teknolojisi fuarı 14 – 17 EKİM 2017 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre merkezinde yeniliklerle kapılarını açacak.

Fuar ile ilgili yazılı açıklama yapan Denizli Marangozlar ve İnşaatçılar Odası Başkanı Halil Akbulut,  “Mobilya sektöründe öncü firmaların yanı sıra yurt dışından da firmaların katıldığı ve ürünlerinin sergilendiği Ağaç işleri makinesi ve İntermob fuarına bu yıl ilimizden 5 otobüs ile katılım sağlayacağız. Fuarları esnaflarımızın kendilerini yenilemeleri ve geliştirmeleri için çok önemli bir organizasyon olarak görüyoruz. Üyelerimizin gelişen teknoloji ve gün geçtikçe yenilenen makine ve teçhizatları yerinde görüp, inceleme ve bilgi edinmelerini, ar-ge kapsamında kendilerini geliştirmelerini çok önem veriyoruz. Esnaf odası olarak üyelerimize fayda sağlayacak olan bu tip fuar ve organizasyonlarda her zaman üyelerimizin yanında olup onlara öncülük etmeye devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı