REKLAMI GEÇ

HASTANE KANTİNLERİ YENİ YATIRIMCILARINI BEKLİYOR

HASTANE KANTİNLERİ YENİ YATIRIMCILARINI BEKLİYOR

Denizli Devlet Hastanesi ile Servergazi Devlet Hastanesi’nde bulunun 3 kantin işletmesi için açık teklif usulüyle kiraya verilmek üzere ihaleye çıkıldı.

/ DENİZLİHABER / 23 Nisan 2011 Cumartesi, 18:12

Denizli Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Denizli Devlet Hastanesi ile Servergazi Devlet Hastanelerinden hizmet alan vatandaşların çay, su, meşrubat gibi ihtiyaçlarını kolayca sağlayabileceği kantinlerin işletmeleri, Denizli Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğünce açık teklif usulüyle kiraya verilecek.

Denizli Devlet Hastanesi Kadın Doğum Polikliniği yanındaki 20 metrekarelik ve poliklinik girişi yanında bulunan 83 metrekarelik kantin yeri ile Servergazi Devlet Hastanesi’nde bulunan 125,80 metrekarelik kantin yeri, Denizli Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğünce 04.05.2011 tarihinde, açık teklif usulüyle kiraya verilecek. Denizli Devlet Hastanesindeki kantinlerin 2 yıl süreyle, Servergazi Devlet Hastanesi’ndekinin 1 yıl süreyle kiraya verileceği ihale, 4 Mayıs Çarşamba günü 10.00-11.30 saatleri arasında yapılacak. Kantinlerin ilk yıl tahmini bedelleri 88 bin 900 lira ile 375 bin lira arasında değişiyor. Hastanelerin kantinleri için daha önce iki kez ihale yapılmış, alıcı çıkmamıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı