REKLAMI GEÇ

Hem kalite hem sanatsal ürün tercihi için: İssimo Home

Hem kalite hem sanatsal ürün tercihi için: İssimo Home

İssimo Home’dan ev tekstil ürünlerinde devrim gibi yenilik. Bornoz, havlu, çarşaf yani ev tekstil ürünlerinizde hem kalite hem sanat istiyorsanız İSSİMO Home sizi çağırıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Mayıs 2016 Salı, 09:00

Denizli’de 1994 yılında kurulan Başarı Tekstil bir aile şirketi. Babadağlı olan Başarı Tekstil ailesi 250 çalışanı ile Denizli, Türkiye ve Avrupa’ya hizmet veriyor. Klasik ev tekstil ürünlerini bir kenara bırakan Başarı Tekstil ailesi, yaptığı yenilikler ile sektöre ciddi bir hareketlilik getirdi. Ürünlerinde sanat ve kaliteyi buluşturan Başarı Tekstil, “Fiyat değil, kalite odaklı” çalışmayı kendisine ilke edindi.

denizli-issimo-home-ev-tekstil-3

Uzun yıllar ham kumaş üretimi yapan Başarı Tekstil, uzun vadede bu piyasanın sonuç getirmeyeceğini düşünerek mamul ürüne geçti ve 2003’te İSSİMO Home adıyla oluşturduğu markayla özel üretim yapmaya başladı. Ürünlerinde sanatı da ön planda tutan Başarı Tekstil, İssimo Home’un sloganını da, “Sanat cesarettir, İSSİMO sanattır” olarak belirledi.

denizli-issimo-home-ev-tekstil-5

BAŞARI TEKSTİL VE İSSİMO HOME TANIYALIM
Kaliteye verdiği önem, teknik uzmanlığı ve müşteri odaklı yaklaşımı İSSİMO Home’un sektörünün en iddialı isimlerinden biri olmasını sağladığını belirten Başarı Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yılmaz, firmayı ve İSSİMO Home’u anlattı.

denizli-issimo-home-ev-tekstil-4

İSSİMO Home’un ismini aldığı ve hayat öyküsüne başladığı günden itibaren tasarımlarını, ince zevk anlayışı ve el emeğiyle hayata geçirerek, bugün bir yaşam tarzı haline geldiğini belirten Yılmaz, “İSSİMO Home sanata verdiği önemi, tema bazlı koleksiyonlarında yansıtır. Her sezonda müşterilerin beğenisine sunulan koleksiyonlar belirlenen temalar doğrultusunda hazırlanır. Değişen müşteri beklentilerine sunduğumuz çözümler; modernizmle, reel hayatı buluşturan tasarım anlayışı, müşterilerimize verilen en önemli hizmettir” dedi.

denizli-issimo-home-ev-tekstil-1

Fiyat değil, kalite odaklı çalıştıklarını ifade eden Yılmaz, “Ev tekstil sektöründen hizmet veriyoruz. Öncesinde daha çok ham kumaş üretimi yapıyorduk. Daha sonra uzun vadede ham piyasasının bizi bir yerlere götürmeyeceğini düşünerek mamul ürüne geçiş yaptık. 2003’te İSSİMO Home adı altında kendi ürünlerimizi üretmeye başladık. Kendi markamız olmasının avantajları var ama marka yaratmak uzun ve yorucu bir yolculuk, o yolda hala aynı yoğunlukla ilerliyoruz. Çok kolay bir durum değil. Hem maddi hem manevi zaman harcıyorsunuz. Bazı kriterlerinizi bozmamanız lazım. Sonuçta rakipleriniz var ve onların karşısında kaliteden ödün vermeden durabilmek gerekiyor” diye konuştu.

MÜŞTERİ PORTRESİ A KLAS
Türkiye’deki müşteri portesinin A klas ve üstü olduğuna dikkat çeken Yılmaz, “Ürünlerimiz çok özellikli ürünlerdir. Rutin yaptığımız bazı ürünler var ama ana ürün grubumuz ipliği boyalı, jakarlı, bambuya kadar çok değişik ürünler yapıyoruz. Ülke genelinden 340 noktamız var. Bayilik üzerinden direk perakende veririz. Onun dışında 22 ülkeye kendi markamız ile satışlarımız var” dedi.

denizli-issimo-home-ev-tekstil-8

“YOLA MÜŞTERİLERİN MUTLU OLMASINI İSTEYEREK ÇIKTIK”
Müşterilerin ilk gördüğü detayın ücret olduğuna dikkat çeken Yılmaz, ancak ücretten çok kaliteye dikkat etmek gerektiğini vurguladı. Yılmaz, “Bizim ürünlerimiz diğer ürünlere bakıldığında fiyat olarak yüksek görülebilir. Ancak normalleri ile kıyaslandığı zaman fiyatı uygun. Müşteri ürünü aldıktan uzun süre sonra da memnun olmalı. Ucuz alınan ürünlerden çoğu zaman müşteriler pişmanlık duyuyor. Bizim ürünlerimizi kaç defa yıkanırsa yıkansın, aynı kalitede kaldığını garanti edebilirim. Biz kullanıcılarımızın mutlu olmasını isteriz. Bu düşünce ile yola çıktık” diye konuştu.

denizli-issimo-home-ev-tekstil-7

TAVSİYE ÜZERİNE MÜŞTERİ ÇOK
Müşterilerinin memnuniyetini başkaları ile paylaşmasının ardından müşteri profilinin gittikçe büyüdüğünü belirten Yılmaz, “Biz bu işi yaparken istatistiki çalışmalar yaptık. İnsanların alım gücünü, gelir seviyesini hesapladık. Bilgiler ışığında kime hitap edebileceğimizi düşündük. Toplam kalite dediğimiz bir olay var. Marka dediğimiz bir olay var. Markayla hitap etmek istediğimiz için müşteri profilini de öyle çizdik. Çalışma alanlarımızda da kaliteye önem veriyoruz. O yüzden Başarı Tekstil’de personel sürekli eğitimde” dedi.

denizli-issimo-home-ev-tekstil-2

İSSİMO HOME’DA İÇ RAHATLIĞI İLE ALIŞVERİŞ KEYFİ
Çamlık, Fakülte Cad. No:14’te, ferah bir alanda müşterilerine hitap etmek için mağaza açan İSSİMO Home, oluşturduğu mağaza dekoru ile de müşterilere huzurlu alışveriş imkanı sunuyor. Sayısız çeşitlerinin bulunduğu mağazada kaliteli ev tekstil ürünleri yer alırken, ev dekor ürünleri de göz ardı edilmemiş ve dekor meraklıları için bölüm de oluşturulmuş.

denizli-issimo-home-ev-tekstil-6

İSSİMO HOME İLETİŞİM:
MAĞAZA: Fakülte Cad. No:14 ÇAMLIK Merkezefendi / Denizli
http://www.issimo.com.tr/5/iletisim/
Tel :+90 0258 242 73 78

FABRİKA: Hacıeyüplü Mahallesi 3125 Sokak Sevinç Tekstil Sitesi No:12/1 Merkezefendi / DENİZLİ
Tel: 0 (258) 372 27 07
Fax: 0 (258) 372 27 00

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı