REKLAMI GEÇ

İHRACATTA FIRSATLAR TOPLANTISINA ÇAĞRI

İHRACATTA FIRSATLAR TOPLANTISINA ÇAĞRI

DTO Başkan Vekili Eraslan, 17 Şubat’ta, DENİB’de yapılacak olan “İhracatta Fırsatlar: Yeni Sektörler, Pazarlar, İş Modelleri ve Teşvikler” konulu toplantıya tüm oda üyelerini davet etti.

/ DENİZLİHABER / 11 Şubat 2011 Cuma, 17:50

Akbank Güney Ege Bölge Müdürü Aygün Çağatay, Denizli Ticari Şube Müdürü Sebahattin Belik, Denizli Şube Müdürü Arif Baksi, Güney Ege Bölgesi Ticari Pazarlama Müdürü Hülya Konya, 17 Şubat’ta yapılacak toplantı öncesinde, Denizli Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

Denizli ve Denizli ekonomisinin değerlendirildiği ziyarette, Denizli Ticaret Odası Başkan Vekili İmran Eraslan, “Bizler 2011 yılına ümitli bakıyoruz. Denizli ekonomisinin iyiye gitmesi, ihracatçıdan, işçisine kadar herkese olumlu yansıyacak bir olaydır. Biz de Denizli Ticaret Odası olarak ekonomik anlamda daha fazla ilerleme kaydedebilmek adına, üyelerimizi çeşitli alternatif sektörlere yönelmeye teşvik ediyoruz. Özellikle geçmişte yaşanmış olan global kriz, bizlere bilinen yurt dışı pazarların dışında, çevremizdeki ülkelerin potansiyel yeni pazarlar olduğu gerçeğini de öğretti. Dolayısıyla 2010 yılı içerisinde Suriye, Kuzey Irak, Katar ve Dubai gibi ülkelerde pazar araştırmasına dönük inceleme gezileri yaptık. Bu çalışmaların devamında da Suriye ve Katar’da yapılan uluslararası fuarlara katılıp, Denizli Ticaret Odası olarak stant açtık. Bu fuarlara üyelerimizin katılmasına da öncü olduk, rehberlik ettik ve stant açtık. Bugün gelinen son noktada da Denizli’de ticari ve ekonomik anlamda, kriz öncesi dönemi yakalamış olduk. Bundan sonra ise Denizli olarak daha birçok başarılı çalışmaya imza atacağımıza inanıyorum. Bu bakımdan 2011’i, 2010 yılından daha iyi görüyoruz” diye konuştu.

DTO Başkan Vekili İmran Eraslan, 17 Şubat 2011 tarihinde saat 13.00’ de Denizli İhracatçılar Birliği Toplantı Salonu’nda, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu ve Akbank’ın ilimizde ortaklaşa düzenlediği ve Denizli Ticaret Odası’nın da işbirliği içerisinde destek verdiği “İhracatta Fırsatlar: Yeni Sektörler, Pazarlar, İş Modelleri ve Teşvikler” konulu toplantıya tüm oda üyelerini davet etti.

Akbank Güney Ege Bölge Müdürü Aygün Çağatay “Denizli’yi ve Denizli Ticaret Odası’nın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Denizli’nin ekonomisini canlı tutabilmek açısından Denizli Ticaret Odası’nın yaptığı çalışmaları görüyoruz. Bu çalışmalar Denizli’nin ekonomisi haricinde tüm Türkiye ekonomisine yansımaktadır. Bu da bizleri memnun etmektedir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı